Reisverhaal «tandarts»

Chili - Argentina - Patagonia | Argentinië | 0 Reacties 24 November 2014 - Laatste Aanpassing 29 November 2014

Toen ik in Mendoza aankwam verloor ik mijn vulling dus vandaag moet ik bij de tandarts, Iedereen geeft hier kussen, zelfs de tandarts! Volgens mij is hier het liedje over die tandartsassistente ontstaan ;-)

Daarna trek ik de stad in om geld te wisselen, een uitstap voor morgen te boeken, een busticket naar Bariloche te kopen en ook een nieuwe broek want met mijn oude bleef ik aan de jeep hangen en daar is nu een grote scheur in,

Mendoza is kunstmatig gebouwd op woestijngrond. Dus alle bomen zijn aangepland. Omdat de grond dus heel droog is hebben ze een speciaal soort irrigatiesysteem. Door de ganse stad lopen een soort grachten, bekleed met kasseistenen. Eigenlijk wel mooi.

De routa 40 is de meest gekende autobaan die loopt van het uiterste Noorden (La Quiaca) van Argentinia tot het uiterste Zuiden Ushuaia. Het 0 punt licht in het midden van Mendoza op het kruispunt van de Avenida Sacrimiendo Garibaldi en de San Martin. Dit nulpunt willen ze verleggenn naar Ushaia wat mij ook wel logisch lijkt maar Christine Krishner - de presidente - wil ook de naam veranderen in de Krischnerroute en daar zijn ze hier niet mee eens. Terrecht!

Niemand is hier blijkbaar gelukkig met dat mens en misschien niet onterecht als je sommige beslissingen hoort. Ze wil onderandere aan alle travestieten 8000 pesos per maand geven. Zomaar, dat is meer dan 400 euro! Awl dan zou ik ook travestiet worden!

 

 

 

 

 

Plaats een Reactie

 

      
This site is only viewable in landscape mode !
Session Tracking