Reisverhaal «Vang Vieng»

Thailand | Laos | 0 Reacties 07 Oktober 2009 - Laatste Aanpassing 09 April 2014

Morgenvroeg gaan we kijken naar de monniken met hun bedelmap. Heel vroeg al komen zij in een ganse rij de straat op om eten te vragen aan de bewoners. Daarna gaan we verder naar Vang vieng., vandaar naar Vientiane en dan terug naar Thailand. Misschien nemen we een binnenvlucht ofwel een nachtbus.. Er is hier nog wel een mooi dorpje met een bezienswaardigheid (de vlakte met de kruiken) maar dat kunnen we niet meer doen want het is 10 uur omrijden met de bus.

Dus duiken zal niet meer lukken deze keer, maar ik heb er ook geen behoefte aan want om te duiken moet je helemaal naar het zuiden en dat is gewoon te ver. De laatste dagen regende het hier geweldig maar momenteel is het terug over. Vandaag is het hier drukkend heet !!! Trouwens dat regenen was ook niet zo erg want we liepen tussen de druppels door.. enne het was toch warm dus..

Slapen lukt hier niet zo goed, we zijn meestal heel vroeg wakker, ofwel door de hanen die hier kraaien ofwel door mannen die beginnen te werken (er wordt hier redelijk wat gebouwd) maar tja‘s avonds liggen we er ook wel vroeg in..

Foto's: https://plus.google.com/u/0/photos/105900013451389...

 

 

 

 

 

Plaats een Reactie

 

      
This site is only viewable in landscape mode !
Session Tracking