Bent, Enya, Katya, Dirk & Seppe Profiel

Laatste Aanpassing 23 September 2017

Bent, Enya, Katya, Dirk & Seppe Profiel

BENKADISAM

Bent, Enya, Katya, Dirk en Seppe in South-America !

7 maanden weg, als het even kan ? Na lang zoeken, wikken en wegen nemen we deze beslissing omdat we geloven dat het heel waardevol kan zijn. We willen de routine en de waarschijnlijkheid van ons leven even doorbreken. Weg van wat we gewoon zijn, op zoek naar nieuwe zaken. Tijd voor elkaar vinden zoals het alle andere dagen veel moeilijker is. We willen ontdekken en leren, onze ogen opendoen voor zoveel andere zaken en dat samen met elkaar in een prachtige omgeving.

We starten op 10 augustus 2017 in Colombia, reizen met een Landrover Discovery II verder door Ecuador, Peru, Bolivië, Argentinië en Chili en keren eind februari 2018 terug naar huis.

Even nieuwsgierig als wij ? Aan jullie om een stukje mee te reizen in ons verhaal…      


Hallo ik ben Enya, ik word 11 onderweg

wat ik graag wil doen is:

1 spaans leren

2 vliegen met het vliegtuig

3 op de evenaar wandelen

Wie ik ben:

turn graag

lees graag 

zing en dans graag 

slaap graag lang uit

hou van avontuur

wat ik ga missen is:

mijn vriendinen

frietjes

turnen

en

MIJN BED

Hallo, Ik ben Seppe , ik word 9 jaar op reis in oktober.
Thuis doe ik judo, tekenschool en scouts.

Ik maak vaak grapjes, ik plaag ook soms mijn broer en zus.
Ik heb veel vrienden maar mijn allerbeste vrienden zijn Julles en Witse.

Ook Kasper, Arne, Johannes, Bas, Noah, Kais, Alexander, Matthias en Jef vind ik allemaal superTOF!

Toen we nog in België waren vond ik het heel spannend om op grote reis te gaan. Ik moest heel veel denken aan hoe hard ik mijn vrienden ging missen. Toch vond ik het leuk om te gaan want dan moest ik minder naar school en heb ik meer vakantie. Ik zie ook veel nieuwe dingen.
En hoe zou het op het vliegtuig zijn?

Mijn grote wensen voor de lange reis zijn:

Op een vulkaan klimmen, op de evenaar wandelen, veel nieuwe dieren zien, in een gletsjer wandelen.

Hallo, ik ben Bent, ik word op reis 7 jaar in september

Thuis vind ik spelen met de auto’s heel leuk. Ik doe Judo en scouts.

Ik vind op lange reis gaan heel spannend. Soms weet ik niet hoe het daar gaat zijn.
Ik vind het jammer dat ik dan niet met mijn vrienden kan voetballen.

Mijn grootste wensen zijn kijken in een ijsvulkaan en op een gewone vulkaan klimmen om de lava te zien.

Hallo, ik ben Katya, onderweg 40 jaar.  Met plezier mama van die drie pagadders hierboven, met overtuiging werkend in het onderwijs om te zoeken hoe kinderen met beperkingen op de juiste manier ondersteund mogen worden en daarnaast nog veel te veel toffe hobbies zoals volleybal, koor, tetteren met vriendinnen, geëngageerd op de school van de kids en zo veel meer.

Ik maak graag tijd voor alle dingen die ik wil doen, waardoor ik - net als zovelen-  last heb van tijdstekort.  Voor even wil ik daarom de tijd aan mijn zijde. Zeven maanden mag ik me laten leiden door wat er op ons afkomt, in plaats van wat er moet. Of om het anders te zeggen, even de vele mensen en dingen die ik zo graag zie/wil achterlaten, om op ontdekking te gaan naar iets dat  ik nog niet ken maar waarbij tijd geen hoofdrol hoeft te spelen, en dat met ons 5.... want dat blijft het belangrijkste!

Ik ben benieuwd... 

Hallo, Ik ben Dirk,  twee dagen voor ons vertrek 50 geworden. Zodus waarschijnlijk net halfweg in mijn leven.  Ik geloof dat iedereen kansen krijgt en keuzes kan maken in het leven, groot of klein, belangrijk of niet. Maar je maakt ze wel, en zo maak ik heel graag met mijn allerliefste vrouw en kinderen de keuze om hier en nu op reis te gaan.  Gewoontes loslaten, routines achterlaten, durven kiezen en gaan voor het onbekende.  Laat ons maar ontdekken, ogen opendoen en al reizend door andere landen onze eigen plek en stek in België in vraag stellen.  Ik hoop dat onze kinderen een stukje meenemen van wat ze zien, en dat we op het einde van de rit terug thuis mogen komen tussen al onze vrienden en familie, rijker aan ervaring... Ik las onlangs nog onderstaande quote, ik kan me er helemaal in vinden : 

"OF ALL THE BOOKS IN THE WORLD, THE BEST STORIES ARE FOUND BETWEEN THE PAGES OF A PASSPORT !"

      
This site is only viewable in landscape mode !
Session Tracking