Reisverhaal «Nairobi»

Kenia | Kenia | 0 Reacties 09 September 2013 - Laatste Aanpassing 09 September 2013

Jambo!*

Goed aangekomen in Nairobi!

Gisteren was het rond 9u afspreken met de hele Joker groep aan de Delifrance op de luchthaven waar we aldaar via Istanbul naar Nairobi zouden vliegen.

Selah Sue had blijkbaar een optreden in Istanbul want heel de groep kwam ons op de vlieger naar daar vervoegen :-)

Dan 4u en half in Istanbul airport.... die duidelijk uit zijn voegen aan het barsten is.

Na nog eens 6u30 te vliegen, rond 2u30 s'nachts dan geland in Nairobi, waar er verleden maand nog een brand was in de arrivals area. Uitstappen gebeurde dus niet via de normale pier maar per bus naar enkele tenten die nu fungeren als arrivals area. Al bij al snel door arrivals met de groep want we waren de enige (vrij kleine) vlieger (Boeing 737-800) die net geland was.

Bagagge ook voltallig aangekomen, buiten 1 rugzak deels beschadigt omdat die niet in een zak was gestokken en dus wat hardhandig is behandelt.. Gelukkig gemakkelijk te maken.

Dan op naar Jeremia, een lokale gids die geregeld met ons zal optrekken, om dan met 2 shuttles naar hotelletje in centrum Nairobi te trekken voor m'n eerste nacht op het Afrikaanse continent!

Voila da wast voor nu. Vandaag trekken we al door naar Lake Naivasha waar we die per boot gaan verkennen en morgen een safari per fiets!

Kris

* Hallo in Swahili

 

 

 

 

 

Plaats een Reactie

 

      
This site is only viewable in landscape mode !
Session Tracking