Reisverhaal «Wist je...?»

Indonesië | Indonesië | 0 Reacties 10 Mei 2012 - Laatste Aanpassing 10 Mei 2012

…dat we van Java naar Bali zijn gevlogen met Lion Air, de Indonesische tegenhanger van Ryanair zeg maar. Buiten het feit dat het vliegtuig een zeer eigenaardig lawaai maakte – het geluid van een versleten speelgoedhelicopter op afstandsbediening - had het ook nog vertraging. Naar het schijnt het handelsmerk van deze schrale vliegtuigmaatschappij dat hier de bijnaam Lateness Is Our Normality heeft.

…dat het in de buurt van de borrelende kratermeren op Java aardig stinkt naar rotte eieren. Nadat we een degout hadden opgelopen, besloten we dat we zeker niet meer vaak eieren zouden eten. Maar dat was buiten de menukaart gerekend. Bij bijna elk gerecht belandt er een ei op je bord.


…dat we voor vijf dagen een scooter hebben gehuurd op Bali, maar al na dag 1 met verontrustende zadelpijnen te kampen hebben. Dat verontrust ons dan weer omdat we in Malesië een brommer willen kopen om rammelbusritten te vermijden. Dus vragen we ons nu af dat als het zo zit met de vering van zo’n tweewieler, wat het ergste is: een dodemansrit in een rammelbus of een zitknobbelkneuzende scooter. Om maar te vertellen met wat voor dilemma’s we hier te maken krijgen. Suggesties zijn welkom.

…dat als Jeroen ergens binnen wandelt met zijn helm op, men gewoon ‘hallo’ zegt. Doet hij zijn helm af, dat volgt er een ‘Woooow’ en ‘I like your hair mistah!’.

…dat we moeten afkicken van Debbie niet bij ons te hebben. Als we een guesthouse uitzoeken, vragen we ons soms nog af waar we Debbie dan gaan parkeren, als we ’s avonds in bed liggen en de een aan de ander vraagt of Debbie wel op slot is en als het regent we bedenken dat het weer aardig nat zal zijn in de auto. Maar nee, ze is er niet bij!
L
Miss you Debbie!

 

 

 

 

 

Plaats een Reactie

 

      
This site is only viewable in landscape mode !
Session Tracking