Links

www.bol.com/nl/p/nederlandse-boeken/een-vreemde-eend-in-afrika/1001004011252279/index.html

Geweldig boek over twee Belgische vrienden die van de ene dag op de andere beslissen met een geit naar Kaapstad te rijden. Een bijzonder spannend, grappig en eerlijk verhaal boordevol waardevolle tips.

www.amazon.com/Where-There-Doctor-David-Werner/dp/0942364155

Velen noemen dit hun gezondheidsbijbel voor onderweg.Je vindt er info over symptomen,aandoeningen en remedies.Je bedenkt het zo gek niet,of het staat er in.Wie weet komen het voorhistorische E.H.B.O.-hoofdstuk tegen een blaasontsteking of 'een bevalling voor dummies-handleiding' van pas!

www.wegwijzer.be/reizigers/lang-op-reis/lang-op-reis-reiziger-onderweg

Op de website van Wegwijzer vonden we een schat aan informatie bij de voorbereiding, zoals veel nuttige blogs van reizigers.Wegwijzer vroeg ons of ze onze blog aan hun website mochten toevoegen.Het minste wat wij nu kunnen doen, is proberen om op onze beurt mensen te informeren.

daffy5.blogspot.com/

Na een overland-ervaring van zeven maanden door Afrika hebben zij ons overtuigd om Afrika in te trekken. Merci voor alle tips Katrijn en Jeroen!

www.bradtguides.com/index.php?page=detail&cid=59

Een onmisbare gids om een overland trip door Afrika voor te bereiden: hoeveel benzine neem je mee, welke landen vragen een invitation letter van onze ambassade, hoe zeg je 'cardanas' in een of ander Malinees dialect enz.

tracks4africa.co.za/

Tracks4Africa is een website waarop overlanders bekende en minder toegankelijke paden van landen in Afrika in kaart brengen. Dit is ondertussen uitgegroeid tot een enorme databank.

      
This site is only viewable in landscape mode !
Session Tracking