Nieuwsbrief «Over rijstruzies, zadelpijnen en Tien om te zien»

25 Augustus 2012

Dag volhardende volgertjes,

Tijdens onze supertrip door Laos met Debbies pleegbroer Prospère, de Honda FTR heeft dat beest ons 3500 kilometer ver langs mooie landschappen gebracht en ons ook veel zadelpijnen bezorgd. Lees er alles over in het verhaaltje Prospère wilt iets zeggen over zadelpijnen en zo of bekijk de foto’s van balletjes in tomatensaus, veel modder en mistige bergweggetjes.

Onze laatste stop in Bangkok is er eentje van shoppen, hangen in het zwembad op het dak van ons hotel en goed eten. Jeroen is ontsnapt aan de winkels en heeft zijn huiswerk gemaakt: er staan twee nieuwe filmpjes klaar, van Indonesië en Maleisië. En wie er dan nog niet genoeg van heeft kan lezen over onze top Tien om te zien of over onze rijstruzies in het verhaaltje Hebben we veel boel gemaakt?

Jeroen belooft jullie nog twee filmpjes, over Birmese vampiermonden en Laotiaans patineren in het slijk. Leentje zal dus nog wat moeten gaan winkelen vandaag.
Morgen hangen we in de lucht richting Milaan waar ons Debbie zich kan verwachten aan een serieuze joy ride. En wij lieve lezers, zien elkaar weer, ergens in de loop van september. Nog even een nazomertje meepikken in La Douce France. Jullie horen het wel!

Sproetjes!

 
Klik hier om reisfoto's te bekijken van : Lao

      
This site is only viewable in landscape mode !
Session Tracking