Reisverhaal «zon, zee en strand»

reis rond de wereld in ca. 365 dagen | Thailand | 0 Reacties 09 September 2011 - Laatste Aanpassing 09 September 2011

Ko Samet is wat we ervan hadden verwacht: een eiland met prachtige witte zandstranden en  een zalige zee om in te zwemmen…   Het is hier momenteel ook niet echt druk, maar we kunnen ons inbeelden dat het hier in het hoogseizoen soms zoeken is om een plaatsje te veroveren voor je handdoek. Toch gebeurt het dat we ons noodgedwongen moeten verplaatsen op het strand: we (lees: Diederik) heeft een mysterieuze aantrekkingskracht op de vele honden die hier rondlopen en ze komen zich heel vaak vlak naast ons op het strand nestelen, ook al is de rest van het strand leeg.

Op het strand beleefden we al heel wat plezier aan alle would-be badpakkenmodellen die zich hier in de meeste erotische, neen hilarische is een beter woord, poses wringen. Partner/moeder/vriendin wordt dan gepromoveerd tot fotograaf van dienst. Hoewel ze liefst in de branding van de zee liggen, zijn het echt niet allemaal zeemeerminnetjes.

Morgen verlaten we het eiland en zetten we koers naar Cambodja. Benieuwd of die douanebeambten ook echt zo corrupt zijn als we in alle reisgidsen en reisverslagen lezen. 

 

 

 

 

Fotoalbums van locatie «Ko Samet»

Zon, zee en strand (7)

09 September 2011 | reis rond de wereld in ca. 365 dagen | Thailand | Laatste Aanpassing 09 September 2011

  • Strike a pose!

 

Plaats een Reactie

 

      
This site is only viewable in landscape mode !
Session Tracking