Reisverhaal «@ Puerto Madryn»

Zuid-Amerika | Argentinië | 3 Reacties 14 September 2013 - Laatste Aanpassing 20 September 2013

Na een busrit van 21u ben ik veilig en wel in Puerto Madryn aangekomen! Anderhalf uur na vertrek had de bus een klapband... . Binnen de 10 minuten stond er voor, achter en langs ons politie, geen idee of dit kwam omdat we op de pechstrook stonden of omdat we langs een arme wijk stonden. Na 3u gesukkel konden we eindelijk verder rijden :-) Voor de rest was het een aangename rit: brede lederen zetel en drie lekkere maaltijden. 't was er wel koud, gelukkig had ik mij slaapzak bij en heb ik toch goed geslapen. Op de bus zat ook een Nederlands koppel, toffe mensen, straks gaan we samen uit eten. 'Het reizen' is begonnen :-)

Eens in Puerto Madryn aangekomen, ben ik naar naar mijn hostel 'El Gaulicho' op zoek gegaan. Eerst in de busterminal een planneke gevraagd en beginnen wandelen. Natuurlijk had ik dat planneke verkeerd vast... dus verkeerd gelopen, geen lachertje met twee rugzakken. Ik was dat ook héél blij toen ik er eindelijk was, 10 min stappen werden er 45... .

't is een mooie propere hostel, ik slaap op een 'vrouwen' dorm met 6 bedden en 1 badkamer, best knus. De voertaal is er gebrekkig Engels (de Argentijnen) en Spaans met wat haar op (de Europeanen) :-) Er zijn veel gemeenschappelijke ruimtes én een tuin met hangmatten :-) Voor de 'curieuze-neuzen': www.elgaulicho.com.ar. Ook de trips staan op de site.

De temperatuur is best aangenaam, ik schat daarnet (18u) zo 'n 16° met een mooie blauwe hemel. Gezien het mooie weer stelde het hostel voor om morgen meteen een grote tour te doen: Península Valdés, oa. whale watching!! Ik kijk er erg naar uit! Ik zal een hele dag weg zijn, ik laat vermoedelijk maandag terug van mij horen :-)

 

 

 

 

Fotoalbums van locatie «Puerto Madryn»

Puerto Madryn (69)

17 September 2013 | Zuid-Amerika | Argentinië | Laatste Aanpassing 20 September 2013

  • Península Valdés - Punta Cantor
  • El Doradillo
  • Punta Loma
  • Puerto Madryn

 

Plaats een Reactie

ann Amai Sofietje !! Je hebt ons al verwend met de vele up-to-dates en de leuke verhalen ! Ik zal je blog wat vaker moeten checken! Koud.. maar toch heerlijk hè.. zo'n cama-bus... ik ben het nooit beu geworden.. Integendeel, geniet er maar van want nergens anders in Latijns-Amerika hebben ze zo'n comfortabele bussen en wegen als in Argentina. En wat een fantastisch hostelleke heb je daar gevonden! Geplaatst op 18 September 2013
Marian Fieke, uw planneke verkeerd vast... Waarom verschiet ik daar niet van? ;-) Geplaatst op 16 September 2013
TC Que tal companera? Parece que estas muy bien. Ik zal af en toe op zondag eens 'op bezoek' komen op je blog. Mucho suerte y hasta luego. TC Geplaatst op 15 September 2013

 

      
This site is only viewable in landscape mode !
Session Tracking