Reisverhaal «@ Puerto Varas»

Zuid-Amerika | Chili | 1 Reacties 10 Oktober 2013 - Laatste Aanpassing 10 Oktober 2013

Vanmorgen heb ik er dan toch maar voor gekozen om verder te reizen :-) Na het (voorlopige) afscheid van Jimmy & Irina ben ik Chileense Pesos voor Dollars gaan wisselen, gezien de limieten moet ik dat in stukken doen maar 't ging erg vlot. Nadien heb ik de bus naar Puerto Montt genomen, zo 'n goede 4u noordelijker. Aldaar een plaatselijke bus naar Puerto Varas genomen, een 20 km verder. Rond half 5 deze middag ben ik aangekomen. Per toeval passeerde de bus de hostel waar ik een bed gereserveerd had, snel opgestaan en aan de chauffeur gevraagd of hij wilde stoppen, natuurlijk wilde hij dat :-) Ik ben nog nooit zo snel op de juiste plaats aangekomen én dat zonder planneke :-)

De hostel Margouya 2 is minder gezellig dan de vorige hostels, slecht gegokt deze keer, 't is gelukkig wel goedkoop :-) 't is wel een grote dorm met comfortabele bedden maar de keuken en gemeenschappelijke ruimtes zijn eerder beperkt. Ik deel de dorm voorlopig met Sanne & Lahari, een Nederlands koppel. We zijn vanavond is een typisch Chileens restaurantje gaan uit eten, best gezellig! Zij reizen morgen verder naar het zuiden. Door de fijne avond heb ik nog geen idee wat ik hier kan of zal doen, dat zal ik morgen uitzoeken.

Ondertussen ben ik niet meer op mijn Belgisch nummer bereikbaar. Annemie stuurt een andere sim-kaart op maar deze moest in België geactiveerd worden waardoor mijn huidige sim geannuleerd is. Hopelijk zijn de problemen nadien opgelost :-) Ik weet eigenlijk niet of mijn Argentijns nummer hier werkt, nog niet geprobeerd... dus als je mij nodig hebt, dringend iets wil vertellen of mij op de hoogte wil houden :) best via e-mail, facebook of de blog.

Voor de rest alles nog steeds in orde, ik heb zelfs al even geen fratsen meer uitgehaald :-) Ik ben sinds het gesprek met de Chileense dames wel meer op mijn hoede en dat is geen fijn gevoel. Ik hoop dan ook dat het gewoon een fase is waar ik ff door moet. Zelfs namiddag op de openbare bus, waar verkopers op & af springen en wat ik normaal leuk om zien vind, werd ik wat ongemakkelijk. Ik hoop gauw mijn geruste zelve terug te vinden!

 

 

 

 

Fotoalbums van locatie «Puerto Varas»

Puerto Varas (75)

12 Oktober 2013 | Zuid-Amerika | Chili | Laatste Aanpassing 11 Oktober 2013

  • wandeling door Puerto Varas - lago Llanquihue - ui
  • wandeling door Puerto Varas - casa Muñoz
  • wandeling door Puerto Varas
  • wandeling door Puerto Varas - cerro Calvario

 

Plaats een Reactie

Marian Idd... Ik was al aan het denken... Waar blijven die typische "Sofie-Fratsen"??? ;-) Nee nee... doe maar verder zoals je bezig bent! Ik ben trots op je! x Geplaatst op 11 Oktober 2013

 

      
This site is only viewable in landscape mode !
Session Tracking