Reisverhaal «Mis ultimos dias @ Bogotá»

Zuid-Amerika | Colombia | 0 Reacties 28 September 2014 - Laatste Aanpassing 28 September 2014

Vrijdag ochtend vloog ik 2u vroeger dan voorzien terug richting Bogotá, wederom de koude in :-) Ik nam een taxi naar de hostel en genoot de rest van de dag van het contact met de buitenwereld, internet dus :-)

Zaterdag besloot ik even te gaan shoppen en de blog bij te werken. Voor de rest hield ik het rustig, ik moet precies nog steeds even bekomen van al dat vroege opstaan :-)

Vandaag (zondag) mijn laatste volle dagje in Colombia ging ik met de Colombianen mee fietsen en wandelen. In vele hoofdsteden worden (grote) wegen op zondag afgesloten en is het een fiets- en loopparadijs :-) Onderweg zijn er dan aerobic en/of zumba-achtige lessen en staan er wat kraampjes, gezelligheid troef! Ik schuimde wat marktjes af en deed een terrasje :-)

Nadien deed ik een poging om mijn rugzak in te pakken, wat een opdracht maar voor even is het de laatste keer! Morgen (maandag) vlieg ik om 16u45 naar Buenos Aires, daar zou ik om 01u20 moeten landen, wissel ik van luchthaven (altijd leuk zo midden in de nacht) en daar stijg ik om 07u20 weer op richting Neuquen. Ik vermoed/hoop daar rond 08u45 aan te komen :-)

De foto's staan bij Bogotá van vorige keer.

 

 

 

 

 

Plaats een Reactie

 

      
This site is only viewable in landscape mode !
Session Tracking