Reisverhaal «Rafting @ San Gil»

Zuid-Amerika | Colombia | 0 Reacties 09 September 2014 - Laatste Aanpassing 09 September 2014

Om half 7 's ochtend nam ik de jeep naar El Banco Magdalena, eens daar aangekomen had ik nog net tijd om op de bus naar Bucaramanga te springen. Een goede 6u later arriveerde ik daar en sprong ik op de bus naar San Gil. 's Avonds om 18u was ik op mijn bestemming :-)

San Gil, de hoofdstad van de avontuurlijke sporten... . Zondag deed ik niet veel meer, vele mensen spraken al wel over raften en ik begon er stilaan over na te denken :-)

Op maandag verkende ik het dorpje wat maar ik was op een uurtje rond :-) Ik ben mij dan maar eens gaan informeren en voor ik het wist had ik een reservatie om in de namiddag te gaan raften... . Ik koos er wel voor om dit in Rio Fonce te doen, de rustigere versie (1-3). 't Was een super toffe ervaring! En het had zelfs 'ruwer' gemogen. 's Avonds was ik uitgehongerd en ging ik lekker uit eten :-)

Vandaag (dinsdag) nam ik de bus om op een uurtje van San Gil de watervallen te gaan bezoeken. Na een korte wandeling kon ik Juan Curi (180m) helemaal bewonderen. De moeite! 't Was alleen ff spannend om de rivier over te steken, hoger te klimmen, ... zeker omdat ik in Bolivia al eens zo'n rots van héél dichtbij zag :-) Ik at rustig mijn fruitsalade met mijn voeten in't water, genoot van de rust & de natuur en wandelde rustig terug. De bus liet wel lang op zich wachten dus besloot ik te liften. De eerste auto stopte maar vroeg geld, nee dat is niet het principe van liften :-) De tweede auto begreep dat beter en gaf mij een gratis lift!

Nadien ging ik lunchen en wilde ik eigenlijk naar het park wandelen maar ik was te lui :-) Dus keerde ik terug naar de hostel voor een siësta :-)

Morgen (woensdag) ga ik waarschijnlijk in de voormiddag naar 't park en nadien neem ik de bus naar Barichara, een dorp op een uurtje van San Gil.

 

 

 

 

Fotoalbums van locatie «San Gil»

San Gil (43)

09 September 2014 | Zuid-Amerika | Colombia | Laatste Aanpassing 09 September 2014

  • Rafting Rio Fonce
  • Parque Ecologico Juan Curi
  • San Gil - fruitsalade van 1.50€ :-)
  • San Gil

 

Plaats een Reactie

 

      
This site is only viewable in landscape mode !
Session Tracking