Reisverhaal «Salsa @ Cali»

Zuid-Amerika | Colombia | 0 Reacties 01 Augustus 2014 - Laatste Aanpassing 31 Juli 2014

Dinsdag avond kwam ik na een busrit van een 9u in Cali, de hoofdstad van de salsa, aan. Michelle arriveerde 's nachts.

Woensdag verkenden we de stad, op zich niet zo veel te bezichten, Cali wordt enkel omwille van de vele salsa bars bezocht. In het oude centrum zijn er enkele koloniale gebouwen, een kerk, enkele plaza's, vele shoppings en vooral veel kraampjes op straat. Dus we zijn dan maar gaan shoppen, leuk! :-) Eindelijk nog eens iets nieuws en van één shortje naar drie :-) Het is hier tropisch warm en een beetje meer zomerkleding was dan ook welkom :-)

's Avonds zijn we naar een Salsa bar geweest, leerden we enkele toffe mensen kennen en waagden we ons aan de eerste danspassen :-)

Donderdag hebben we lekker lang uitgeslapen, gingen we rustig ontbijten en omdat Michelle haar niet zo goed voelde trok ik er alleen op uit. Ik ging sushi eten, wandelde wat rond en ging naar een bekende shopping om mensen te kijken. Plastisch chirurgie is hier erg populair en degene die dat niet kunnen betalen dragen ondergoed met siliconen. Hilarisch die onderbroeken met silicone bips! Colombianen zijn ook ontzettend trots op hun lichaam én hun vormen. Ook paspoppen hebben bv vormen: gigantische borsten en een zeer ronde poep :-)

's Avonds was er salsa les in de hostel en nadien een lekkere BBQ. Nadien gingen we natuurlijk terug naar een salsa bar :-) Net daarom zijn we in Cali!

Vandaag (vrijdag) reis ik naar Ladrilleros, de pacifische kust. Het is walvissenseizoen en ik ga dus whales spotten! Michelle reist naar Pasto en onze wegen splitsen dus. In de ochtend neem ik de bus naar Buenaventura, daar neem ik een boot naar Juanchaco en daar een watertaxi naar Ladrilleros. Ik ben eens benieuwd voor de busrit want voor het eerst ga ik door een gebied waar de guerilla nog actief is. Ik heb geen idee of er internet in Ladrilleros is, dus no worries als je enkele dagen niets van mij hoort! Ik vemoed dat ik er een nacht of 2-3 zal blijven. Ik vermoed dat ik nadien naar de koffiestreek zal doorreizen. Vele vermoedens en weinig plannen ;-) Eens er internet is, hou ik jullie op de hoogte!

 

 

 

 

Fotoalbums van locatie «Cali»

Cali (26)

01 Augustus 2014 | Zuid-Amerika | Colombia | Laatste Aanpassing 30 Juli 2014

  • Cali
  • Hostal Iguana
  • Cali
  • Hostal Iguana

 

Plaats een Reactie

 

      
This site is only viewable in landscape mode !
Session Tracking