Reisverhaal «Me-time @ Cusco»

Zuid-Amerika | Peru | 0 Reacties 26 April 2014 - Laatste Aanpassing 26 April 2014

Een weekje Cusco :-) Vooral veel me-time, genieten van het niets doen: boek lezen, terrasjes gaan doen, wat rondslenteren, ... . Ik ben hier ondertussen al zo 'lang' dat de marktkraamster mij een 'yapa' geeft, een extra stuk fruit na het betalen, een extraatje :-)

Ook de Argentijnen waren hier nog een weekje en ik heb dan ook veel tijd met hen doorgebracht... . Heb ik nog steeds heimwee naar Argentinië? :-) 't Is gewoon een sympathiek volk! :-) We kookten samen, hingen wat rond en gingen twee dagen (do & vr) terug naar 'Valle Sagrado', de heilige vallei. We bezochten een dierenopvangcentrum en klauterden een berg op om nog wat meer ruïnes van dichtbij te zien, we deden nog wat extra terrasjes, gingen uit eten, ... :-) Een leuke tweedaagse!

De foto's staan bij in het album 'Cusco'.

Morgen ochtend om 7u vertrek ik richting Aguas Calientes, daar zou ik een goede 6u later moeten aankomen. Vanaf dan kan ik mij mentaal voorbereiden op Machu en Hyana Picchu, dewelke ik maandag vanaf 4u 's morgens tegemoet zal wandelen. Ik hoop dat mijn knie het volhoudt want ik hoor vele mensen met 'gewone' knieën al klagen :-( Hierna blijf ik nog een nachtje in Aguas Calientes en dinsdag zetten we de terugtocht in. 

Ik hoop dat de mijnwerkers tegen dan krijgen wat ze vragen zodat ik woensdag avond de bus richting Puerto Maldonado kan nemen :-) Als dit niet het geval zou zijn, zal ik vermoedelijk gewoon verder reizen. 

 

 

 

 

 

Plaats een Reactie

 

      
This site is only viewable in landscape mode !
Session Tracking