Reisverhaal «it's the final countdown...»

België | 0 Reacties 01 Februari 2008 - Laatste Aanpassing 01 Februari 2008

Dag allemaal,

Het is zover. Er is geen weg terug, integendeel er is slechts 1 weg. Die gaat in vogelvlucht via Duitsland,Oostenrijk,Kroatië,Servië,Bulgarije,Turkije,Irak (slik),Iran (slik again),Indië,Maleisië,Singapore,Indonesië,Australie,Nieuw-Zeeland. Ik lees het gewoon af van de wereldkaart. Kan zijn dat de piloot een omweg doet om de Chinese muur vanuit de lucht te bekijken, maar dat betwijfel ik ten zeerste.
Wel raar, zoveel maanden naar uitgekeken, alles voorbereid, en dan komt die dag van het vertrek er nu zeer snel aan.
Ga intens genieten van deze unieke ervaring, zonder twijfel. En er zal wel vanalles fout lopen, maar daar hou ik rekening mee, dan kan het alleen maar meevallen:)
Tot zover deze dichterlijke beschouwingen.
Concreet nu:
Zondag zal mijn broer Marc ons komen wegbrengen naar Zaventem. En die komt dus speciaal van Leuven he, geweldig.. Half zeven zullen we daar zijn voor het inchecken. Moet dan nog hopen dat we 2 gangstoelen of exitstoelen kunnen reserveren in het vliegtuig aan de balie, vermits dat de meest interessante zijn. Zeker met zo'n lange vluchten voor de boeg.Had gehoopt dat we die op voorhand konden boeken, maar blijkt niet te kunnen.
Vervolgens:
- zondag 3 februari om 08.45 vertrek naar Frankfurt Belgische tijd; aankomst 09.45 Belgische tijd
- zondag 3 februari om 12.00 vertrek naar Hong-Kong Belgische tijd: aankomst 23.55 Belgische tijd
  (06.55 uur  maandag Hongkong-tijd)
- maandag 4 februari om 01.40 uur Belgische tijd vertrek naar Auckland (08.40 uur Hongkong-tijd)
- maandag 4 februari om 11.40 uur Belgische tijd aankomst in Auckland (23.40 uur Nieuw-Zeeland-tijd)
Een zekere Claudia Duffy zal ons opwachten in Auckland en ons naar het eerste hotel brengen.
Het Airedale Hotel in Auckland (http://www.holidaycity.com/airedale-auckland/). Een soort zakenhotel in het midden van de stad, ideaal als basis om de stad te verkennen. Wij verblijven daar 2 dagen, belangrijk om de zogenaamde jetlag klein te krijgen:).
Voila, tot zover onze eerste plannen. Hoe het verloopt kunnen jullie hier volgen en ben wel een beetje gecharmeerd door jullie interesse. Berichtjes allerhande mogen jullie gerust in het gastenboek noteren, zou ons veel plezier doen.Langs deze weg ne ongelooflijke merci aan Liesbet Bellens voor de begeleiding van onze reis het voorbije jaar.Zou zonder haar allemaal zo fijn niet in elkaar geknutseld zijn. Bedankt Liesbet:)
Ik sluit af hier. Laatste berichtje vanuit België. Ik zie jullie aan de andere kant van de wereld. Amuseer jullie, maak er een leuke maand van en kom af en toe eens kijken:) Groetjes

 

 

 

 

 

 

Fotoalbums van België

paspoorten (1)

21 Januari 2008 | België | Laatste Aanpassing 21 Januari 2008

  • het levende bewijs

General (1)

23 December 2007 | België | Laatste Aanpassing 03 December 2010

  • ria stelt voor: nieuw-zeeland

 

Plaats een Reactie

 

      
This site is only viewable in landscape mode !
Session Tracking