Reisverhaal «Singapore»

Onze Indonesië Reis | Singapore | 1 Reacties 01 September 2018 - Laatste Aanpassing 01 September 2018

29 -31 augustus : Singapore

We nemen de vlucht om 9 u s ochtends na uitgebreid afscheid te hebben genomen van Victor en de familie. We hebben Victor een aapje cadeau gedaan en hij was in de wolken. Hij vond het super leuk om kindjes rond zich te hebben, want hij groeit op tussen allemaal volwassenen.

In Singapore aangekomen, valt ons meteen het “super georganiseerde” op. In minder dan 20’min zitten we al in een taxi op weg naar het appartement van Koen en Katja, waar we mogen logeren: we voelen ons thuis en worden behandeld als God in Frankrijk. 1000maal dank aan Koen en Katja en Ayko! En ja hoor, de kinderen zien het nu met hun eigen ogen: het zwembad bij de condo is en blijft het grootste van alle zwembaden die we hebben gezien op vakantie.  We gaan op stap naar Little India en Orchard Road, en bij thuiskomst gaan we zwemmen. S avonds nemen we Katja uit eten, terwijl de kinderen bij Lillybet thuis blijven: de eerste avond onder volwassenen in 2 maand, ook eens leuk. Katja doet in alle geval bijzonder veel moeite om ons warm te maken voor Singapore.

Op donderdag gaan we naar Palau Ubin, een eilandje puur natuur op 10 min met de ferry van het noordoostelijke punt van Singapore, waar we rondfietsen. Heerlijk, de fiets hadden we nog niet gebruikt op vakantie! We stappen ook een aantal kleinere wandelingen af, benutten een archie slechte lunch, en gezien Ayko om 15h van school terugkomt, zijn de kinderen gehaast om terug te keren naar “huis” om met Ayko te kunnen spelen. Koen komt eveneens terug van Sydney op donderdagavond met een uurtje vertraging, dus nu zijn we compleet en gaan we een hamburger eten.

Op vrijdag gaan we met zijn allen naar Aykos school, want het is assembly, wat betekent dat Aykos klas iets gaat voordragen. Daarna gaan we naar Gardens by the Bay, gaan eten in een foodcourt en bezoeken Chinatown. We doen nog een mini poging om te shoppen, maar geven het algauw op. Rond 15u zijn we terug aan de condo, het heeft net heel hard geregend, maar de zon komt er al snel door waardoor we nog kunnen genieten in t zwembad.

Katja en Lillybet hebben overheerlijk gekookt, het is een zalige aflsluiter voor dit fantastische avontuur. Wij kunnen alleen maar zeggen: het is een absolute aanrader!!!! Met 3 extra stempels in ons paspoort, keren we voldaan huiswaarts.

 

 

 

 

 

Plaats een Reactie

Koen En wie weet hebben jullie ooit zelf een eigen stek in Singapore, mét zwembad en een fantastische kokkin als Lillibeth. ?? Alvast bedankt om ons toch ook een beetje mee te nemen op jullie fantastische reis: via deze blog uiteraard, maar ook de gezamenlijke ontmoeting met de fameuze Komodo dragons zullen we niet snel vergeten. Sampai ketemu lagi! Katja, Koen, Ayko Geplaatst op 01 September 2018

 

      
This site is only viewable in landscape mode !
Session Tracking