Gastenboek

 

Plaats een Reactie

Visje hei griet,

jammer dat de wekelijkse leesavonturen nu zullen voorbij zijn. Ik las iedere keer vol bewondering jouw verhalen. Maar we zijn ook blij dat je bijna terug bent! Ik kijk al uit naar je levensechte verhalen! Vanavond drinken we er zeker eentje op jouw gezondheid! Tot gauw, dikke kus, Visje Geplaatst op 29 Maart 2007
Martine (Couchsurfing!!) Hoi Griet!!
'k Heb je blogje steeds met plezier, verbazing en zelfs een vleugje jaloezie gelezen.... Welkom thuis straks en hopelijk krijg je binnenkort weer zin om er volle bak in te vliegen (in het hosten van couchsurfers bedoel ik), want 't zal nodig zijn!!! Zelf ga ik nu ook eerst eens op reis, simpel hoor, 2 weekjes Europa met zoonlief! Maar wel Couchsurfing van begin tot eind!
Tot ziens eind april, ik kijk er naar uit je terug te zien!!
Geplaatst op 27 Maart 2007
Nicky & Ward Hello appel, 

Was fijn om jou te volgen, was een (klein) beetje een avontuur voor ons ook! Niet te geloven dat je hier binnen enkele dagen al terug bent - nog éne ladiesnight zonder jou en dan zijn alle Arend-babes weer herenigd! 
tot heel binnenkort appel! 
Lieve groetjes 
Ward & Nicky Geplaatst op 26 Maart 2007
Els, Frederik, Lisa, Michelle en Amber Dag Griet, 
Dit lees je vast pas als je weer thuis bent.  We hebben je af en toe in stilte en vol bewondering gevolgd op je prachtige trip.  Mooi om te zien hoe jij je een weg baant daar aan de andere kant van ons bolleke.  Deze zomer willen we je met bijpassende temperatuur eens horen vertellen over je fantastische reis.  
Ook onze spruiten kijken ernaar uit je weer terug te zien:
Amber: ik vind het leuk dat je weer terugkomt. 
Lisa en Michelle: Was het leuk in die verre landen?  
Tot binnenkort. 
Lisa, Michelle, Amber, Els en Frederik
Geplaatst op 24 Maart 2007
Vicky Hi Griet, nu je bijna naar huis komt, heb ik ook eindelijk de weg naar je website gevonden. Natuurlijk weer mijn eigen domme fout want ik heb zeker en vast je link wel gekregen maar door mijn onwil om met de moderne technologie mee te gaan, zal ik dat wel weer ergens gedelete hebben. Ondertussen heb ik een deel van je reisverslag gelezen en met veel jaloesie naar je foto's zitten staren. Het ziet er echt fantastische uit, ik hoop zowiezo alle verhalen binnenkort in live te horen. Profiteer nog van je laatste weekje meid want nadien wacht terug de dagelijkse realiteit... maar één ding is zeker : je hebt het allemaal beleefd en de mooie herinneringen neem je mee naar huis. Geplaatst op 24 Maart 2007
Brother Hallo lieve zus. Zoals ik gehoord heb aan de telefoon moet het daar zalig zijn... Voor ma en pa is het nog maar net begonnen en voor jij loopt het op zijn einde... Toch komen jullie dezelfde dag naar huis. Zo zie je maar hoe relatief tijd is, hé. We verlangen al om je op te wachten in Zaventem! Groetjes van Ilse en ik en ook van de twee kleine kapoentjes. (Korneel spreekt nu de ganse tijd over 'Tante Friet' hahaha) Tot gauw! Geplaatst op 24 Maart 2007
Charlotte Grietje,  je blijft me verbazen!  Jij doet alles waar een ander nog maar nauwelijks van durft dromen!  De manier hoe je alles meemaakt en hoe je alles in je opneemt...ongelooflijk!
Aan de andere kant hebben we je ook graag dicht bij ons!  Welkom terug!
Groetjes en een hele dikke kus. Charlotte en Benoît xxx Geplaatst op 23 Maart 2007
Greet Hoi Griet,
bijna een weekje thuis nu met Arthur. Hij ligt braaf te slapen en ik heb tijd om je verhalen bij te lezen. Zoals al je supporters heb ik ook graag je avonturen gelezen. Je ziet er trouwens mega goed uit op de foto's! De energie straalt er van af. Een dikke knuffel van Arthur voor tante Griet. Geplaatst op 21 Maart 2007
Jeroen

Blijkbaar heeft ook Jezus (weliswaar met een spatie ) de weg gevonden naar het gastenboek (zie hieronder), maar laat deze flauwe grap maar volledig ter zijde. 

Efkes "serieus": het was een verademing om in soms zeer drukke en stresserende tijden af en toe eens te kunnen "verpozen" (ik denk dat enkel dit werkwoord de beleving kan benaderen) op deze site. 

Om het in campagnetermen van Kris D. te verwoorden (waar jij ongetwijfeld reeds alles van af weet): respect! en bedankt om zoveel dingen met velen onder ons op een bij wijlen zeer menselijke/empathische en tegelijkertijd - met een spreekwoordelijke knipoog - relativerende manier te willen delen. Ik heb er alvast - echt waar - van genoten.

Geplaatst op 21 Maart 2007
Je zus Hey hey... Ook weemoed overvalt ons, bij dit laatste verslag. Ik zal dit echt missen. Maar niets staat nu ons blije weerzien in de weg ! Ik verlang echt om je weer eens live te voelen - hahaha !! Dikke kus en tot 30.03 of de dag erna !!

Geplaatst op 20 Maart 2007

 

Reizen in de tijd
      
This site is only viewable in landscape mode !
Session Tracking