Reisverhaal «home-sitting in West-Vlaanderen»

Europa | België | 0 Reacties 07 November 2008 - Laatste Aanpassing 01 Mei 2011

Nog maar pas terug in België en daar wacht ons een nieuwe uitdaging. Aan vrienden beloofden we een weekje op hun huis, kinderen en huisdieren te passen.

Aanvankelijk is het wat zoeken, immers dit is een totaal nieuwe ervaring voor ons. Zelf hebben we geen kinderen en nooit huisdieren gehad.

We beginnen met het bespreken van de menu voor de eerste dagen. Dan staat er een namiddag gezelschapspelletjes op het programma.

Op zondag worden we verrast door Pepijn. Bij het opstaan staat de tafel gedekt, de koffie staat heerlijk geurend te wachten en hij heeft voor verse koffiekoeken van de bakker gezorgd.

Het is boeiend om te ontdekken hoe het leven van een moderne tiener eruitziet. We worden geconfronteerd met het veelvuldige gebruik van de GSM en computer. Het uitzenden en ontvangen van SMSjes en het chatten zijn de nieuwe bezigheden van de jeugd. Ine trakteert ons echter ook op prachtige deuntjes die ze uit haar gitaar tovert.

Al bij al hebben we geluk dat we hier met zeer zelfstandige en gemakkelijke jongeren te maken hebben. Het wordt een zeer leuke week. Bedankt Ine en Pepijn !

Ook dit is voor ons een beetje reizen !  

 

Print Friendly and PDF

 

 

 

 

Plaats een Reactie

 

      
This site is only viewable in landscape mode !
Session Tracking