Reisverhaal «Gangtok (2)»

Azië - deel 3 | Indië | 0 Reacties 25 Augustus 2013 - Laatste Aanpassing 11 September 2013

We zouden niet naar Gangtok terugkeren, maar willen samen met het Israëlische koppel Guy en Shira een tijdje optrekken om het niet toeristische Arunal Pradesh te bezoeken. Ze lieten een deel van hun bagage hier achter. Eigenlijk zijn we er niet rouwig om deze omweg te maken. Marc kijkt de ganse weg uit naar een bezoek aan de koffieshop met zijn heerlijke taartjes !

Hier aangekomen, proberen we samen de nodige informatie te verzamelen om verder te reizen. Het grote vraagteken is de permit die we moeten aanvragen, waarover we geen duidelijkheid vinden. Voorheen was dit zeer moeilijk en nam minstens een maand in beslag, de regels zouden versoepeld zijn. We beslissen het ter plaatse te zullen gaan uitzoeken.

ACCOMMODATIE:
MINTOKLING GUESTHOUSE
Bhanu path / Secretariat Road, Gangtok
PRIJS: 1.200 INR per nacht, 2 persoonskamer, sanitair (warm water)
SCORE: 5/5
E-MAIL: mintokling@yahoo.co.in
WEBSITE: www.mintokling.com
TEL: +91 359 220 8553
COMMENTAAR: Ruime, zeer verzorgde en propere 2 persoonskamer (2 eenpersoonsbedden), TV, zitplaats, veel ramen (hoekkamer), uitzicht op de tuin, klein balkon, muggengaas voorzien aan open badkamerraam, gratis WIFI op de kamer.
Vriendelijk en behulpzaam.
Zeer rustige ligging, hoog boven het centrum van Gangtok, bereikbaar via de straat of korter via trappen tussen de gebouwen door.
Restaurant met lekkere gerechten en vriendelijk personeel.
Minpunten: Ietwat ver van het centrum gelegen, steile klim. Gladde oprit bij regen. Kleine waterboiler, die wel vlug opnieuw volledig opwarmt (+/- 10 min.). Vasttapijt.
BOEKING: Ter plaatse.

ERNAARTOE:
Gedeelde jeep Tashiding – Gangtok, 180 INR, 4 u 10 min., mooie rit !
Taxi Gangtok centraal jeepstation – hotel, 100 INR, 10 min.

 

Print Friendly and PDF

 

 

 

 

Plaats een Reactie

 

      
This site is only viewable in landscape mode !
Session Tracking