Reisverhaal «Vientiane»

Azië - deel 2 | Laos | 0 Reacties 04 December 2011 - Laatste Aanpassing 12 Januari 2012

Vientiane, de hoofdstad van Laos, bezochten we reeds uitvoerig begin 2010, zie http://www.tangatanga.com/herlindemarc/laos/reisverhalen/vientiane/.
 
Hier verblijven we op doorreis naar het zuiden van Laos 2 dagen, we werken wat aan onze achterstand met administratie van de reisblog, foto’s en e-mails. ’s Avonds gaan we lekker eten in ‘Le Côte d’Azur’, een restaurantje langs de Mekong dat door een Fransman wordt uitgebaat, die ook een restaurant in Nice heeft.
 
Een rondwandeling leert ons dat de Mekongoever, die 2 jaar geleden een echte werf was, nu is omgetoverd in een parkje met reusachtig monument. Het fonteinpleintje in het centrum, een gezellig plaatsje om rond te hangen vorige keer, is men nu aan ’t ombouwen. Kleine veranderingen in een grote aangename stad die voor de rest nog steeds dezelfde is.
 

Ernaartoe:
tuk tuk Luang Prabang centrum – busterminal: 20.000 LAK, 5 min. onderweg
VIP bus Luang Prabang – Vientiane: 145.000 LAK pp, 11 uren onderweg
tuk tuk Vientiane busterminal – centrum: 20.000 LAK pp, 15 min. onderweg
 
Overnachtingen:
Douang Deuane hotel: 200.000 LAK per nacht voor een ruime 2 persoonskamer met sanitair (warm water), ontbijt, TV, koelkast, airco, balkon, gratis WIFI, lift, proper, goed onderhouden, ietwat verouderd hotel, vriendelijk onthaal, tel. (856-21) 222 301, Norkeokoummane road, Ban Mixay, Chanthabouly district, dd_hotel@hotmail.com, zeer centraal gelegen nabij Mekong en centrale plein, beoordeling 5/5.

 

 

Print Friendly and PDF

 

 

 

Fotoalbums van locatie «Vientiane»

Vientiane (1)

04 December 2011 | Azië - deel 2 | Laos | Laatste Aanpassing 12 Januari 2012

  • promenade aan de Mekong oever met de typische rubb

 

Plaats een Reactie

 

      
This site is only viewable in landscape mode !
Session Tracking