Nieuwsbrief «Vrolijk kerstfeest, gelukkig nieuw jaar 2018!»

23 December 2017

Print Friendly and PDF

Beste vrienden,

de decembermaand brengt ons in een feeststemming,
met overal kleur en fonkelende lichtjes,
een nieuw jaar staat voor de deur,
2018 komt nu snel naderbij!

We wensen jullie een sfeervol kerstfeest en een spetterend eindejaar!
Dat het nieuwe jaar jullie mag verwennen
met een goede gezondheid, veel vreugde en geluk,
vol verrassende ontdekkingen en boeiende contacten.
Dat alle dromen mogen werkelijkheid worden!

nieuwjaar-2018

Dit is het moment dat we even terugblikken op het voorbije jaar. Dankbaar om alle boeiende ervaringen die weerom ons pad kruisten, de warme momenten met vrienden en familie, de onvergetelijke herinneringen en leuke contacten met mensen die we nooit zullen vergeten.

2017 startte voor ons met een winter in het zuiden van de USA, een periode van uitersten. Warmte in een woestijnlandschap met grote cactussen. Sneeuwpret in de bergen en op grote hoogte. Rode aarde, diepe kloven, hoge bergen, grappige steenformaties, …

2017 zullen we ons herinneren als de zomer waarin niet alles even vlot verliep. Grote branden en dichte rook, problemen aan de grens, … regelmatig onze plannen wijzigen. Bijzondere reisdoelen werden niet gehaald, zoals Bella Coola in Canada en de totale zonsverduistering in de USA. Uiteindelijk is alles goed verlopen, maar kwamen we uit in het oosten van Noord Amerika. Wat helemaal niet de bedoeling was. Hiervoor doorkruisten we volledig het centrum van Canada, een vlakke landbouwstreek met vele bossen en meren.

2017 bracht ons in het najaar naar de oostkust van de USA. Het contrast van wilde paarden op een wit zandeiland … met grote steden. Boston, New York City, Philadelphia, Washington. Allen zeer verschillend, blij ze gezien te hebben.

2017 liet ons onvergetelijke momenten doorbrengen met reisvrienden, onderweg en bij hen thuis. We wisselden verhalen uit, er werd samen gekookt, geklust, gewandeld, unieke plaatsen bezocht, … Boeiend om eventjes te worden betrokken in het leven en de cultuur van een land waarin we reizen.

We trekken nog enkele maanden verder door het oosten van de USA, met Florida en The Keys op het programma. Daarna wordt het opnieuw tijd om naar het noorden te reizen, voor nog een zomer in Canada. Ditmaal richten we ons naar de provincies in het oosten van het land.

Plannen kunnen veranderen, details vullen we in op het moment zelf.
Zoals steeds zullen jullie onze avonturen verder kunnen volgen op onze reisblog.

En nog steeds kijken wij uit naar jullie berichten van het thuisfront, of van ergens onderweg, …
alle nieuws is welkom en boeit ons evenzeer als het reizen in verre oorden.

Gelukkig Nieuwjaar !

Geniet van het leven !

Herlinde & Marc
www. Herlindemarc.com
Print Friendly and PDF

      
This site is only viewable in landscape mode !
Session Tracking