Gastenboek

 

Plaats een Reactie

Fam Dielis

Hoi, de laatste etappe zat er vrijdag op. En wat voor een. Vlakbij Chau Doc ligt een puist in het vlakke landschap van 450 m hoog. De weg er naar toe is 3 km klimmen. Met drieen (Hoc, Tong - de mechanieker en ik) fietsten omhoog. Nu weten de Vietnamezen dat Nederlanders goed kunnen klimmen.
Nu weer terug in Saigon (voor vierde keer weer - meer dan Amsterdam) en gaan straks naar het vliegveld.
Het fietsen in de Mekong was een hele mooie afsluiting van de reis. Weliswaar met pijn aan de kont.

Groetjes,

Jos, Jolanda, Meike, Jasper, Lotte en Eva

Geplaatst op 16 Augustus 2008
Fam Dielis

Hoi Pascale, Jorien en Iben. Hier een berichtje van ons van de fietstocht door de Mekong delta. Het is heeeel erg leuk. Je komt geen toeristen tegen en iedereen roept HELLO tegen je. Maandag met regen vetrokken (dat weten jullie) en de hele 50km in de stromende regen gefietst. Overnacht in simpele homestay met life Vietnam muziek. Dinsdag de ochtend in de  zon en namiddag regen. Verder t/m vandaag zonnig. Nu in Can Tho. Heel mooie stad. Morgen naar grens met Cambodja. We heebn Hoc van een andere kant leren kennen: hij is heel praatzaam, speelde kaart met de kinderen en gaat zelfs in simpele restaurantjes met ons eten.
Nou luitjes, tot ziens,

Jos, Jolanda, Meike, Jasper, Lotte en Eva

Geplaatst op 14 Augustus 2008
Annick en Leonoor Nu alle tassen uitgepakt zijn en de aankopen op de piano uitgestald staan (lijkt een echte winkel!), de jetlag bijna weer te boven en de pc opgestart, hebben we jullie blog uitgebreid kunnen lezen en zo de reis opnieuw beleefd. Heel veel dank voor de mooie verhalen en complimenten, pascale, voor het mooie en kleurrijke schrijven ervan. We hebben ervan genoten en ook vn jullie gezelschap in Vietnam, en tot ziens op de reunie. liefs van ons allevier, Annick en Leonoor Geplaatst op 13 Augustus 2008
Yolande

Hallo schatjes,

Hopelijk zitten jullie pullen in de handbagage want het gaat zijn zoals een koude douche na een sauna wanneer jullie in Schiphol uitstappen.

Hopelijk kunnen jullie wat slapen op het vliegtuig zodat we naar jullie verhalen kunnen luisteren op weg naar huis.

Tot morgen  om 6u30.

Dikke knuffel

Moeke

 

Geplaatst op 11 Augustus 2008
meter

Ik hoop dat jullie dit  nog zullen lezen.

Geniet nog van je laatste dagen en ik wens jullie een heel goede terugreis !!

Heel dikke kus en knuffel !!

 

 

 

Geplaatst op 10 Augustus 2008
bea vaes

vandaag 11 aug is het in aarschot fietseling.Het is echt Belgisch weer.De terrasjes verdienen bijna niets.Als je dinsdag naar België komt doe dan maar een dikke trui aan.Er zijn een paar mensen die moeten aftreden in de gemeenteraad,het proces is uitgesproken.Ik zal blij zijn als je terug in he land bent,dan kan ik gespannen luisteren naar je prachtige verhalen.

Vele groetjes

bea vaes

Geplaatst op 10 Augustus 2008
diane (pannekoek)

Aan de luiwammessen, die genieten van de laatste dagen in Vietnam ...

Pascale, ben je uitverteld omdat je via de blogverhalen al afscheid neemt van ons? Of wil je de laatste dagen gewoon lekker lui genieten van strand, zon, kids en lectuur? Hopelijk lezen jullie ondertussen nog wel het gastenboek? en hopelijk moet ik Paul niet met aanhangwagen naar de luchthaven laten komen, zodat jullie al die cadeautjes van het shoppen mee kunnen naar huis brengen? Een vrachtwagen inhuren is een andere optie?!

Ik heb alvast een nieuwe pot mayonaise en een verse doos curryworsten in huis gehaald voor Iben! Bij de oma langs gaan is niet gelukt. Die zat ondertussen op de bus naar Berlijn (effe een misrekening van mij! niet meer aan gedacht dat ook oma's wel eens op reis durven gaan!).

Ondertussen is het hier weer lekker Belgisch weer: donder, bliksem, regen, af en toe opklaringen en dan weer zon, ... Ofwel bakken we, ofwel verzuipen we in de regen ... dus zorg maar alvast voor warme truien en regenjas als jullie dinsdag naar huiskomen, want ze voorspellen opnieuw koel (lees: slecht) weer.

Ik kijk al uit naar jullie thuiskomst, maar geniet nog van de laatste dagen in Vietnam en maak het afscheid niet te bont!

tot binnen enkele dagen in Betekom! Groetjes, Diane

Geplaatst op 09 Augustus 2008
annie

hei luitjes

ik volg voor het ogenblik niet meer, vanavond print ik de laatse verslagen uit, die kan ik dan in mijn luie stoel lezen. de vorige heb ik ook uitgeprint, dan kan ik dat deze winter nog een gezellig opnieuw lezen  terwijl ik in Tenerife  op mijn warme terras zit te genieten  zonder artrosepijn.Nog heel veel plezier een  fantastische/leuke ervaringen.  

 .  hier is alles OK, gezellig druk, bezoek, heerlijke muziek op het Klinkersfestival in Brugge, leuke films enz.

big hug annie

Geplaatst op 08 Augustus 2008
METER

Wel !!  Wat een verhalen !!  Dat slapen in een hutje op de mat, niets voor mij hoor, maar waaschijnlijk wel een toffe ervaring!! Het moet wel de moeite zijn om al die mooie en verschillende streken te ontdekken !!

Wij wensen jullie nog aangename en interresante dagen toe.

Dikke kussen en tot heel binnenkort !!

Geplaatst op 08 Augustus 2008
Diane (pannekoek)

Hallo Pascale, Iben en Jorien,

leuk om jullie reisverhalen via de blog te lezen hier op mijn zonovergoten terras. Ik probeer vandaag eindelijk eens bij de Oma op de koffie te gaan en neem dan jullie reisverhalen mee, zodat zij kan lezen wat jullie daar allemaal uitspoken. Geniet nog van de laatste week Vietnam. Ik kijk al uit naar de foto's en het life verslag van jullie reis. Ik maak alvast de BBQ klaar voor 12/8. Hopelijk zorgt het zonnetje dan voor lekker BBQ-weer zodat we kunnen bijpraten bij een lekkere westerse maaltijd.

dikke knuffel en nog veel plezier! Diane

Geplaatst op 06 Augustus 2008

 

Reizen in de tijd
      
This site is only viewable in landscape mode !
Session Tracking