Gastenboek

 

Plaats een Reactie

christel Ha yvonne en ivo, mooie foto's. We zijn benieuwd naar de volgende serie. Rust goed uit en tot gauw. Gr. WC Geplaatst op 22 Juli 2012
chantal hei medam sjieke foto's , tgeit goot zeen ich zo Geplaatst op 12 Juli 2012
Vanhoof leon Hallo Ivo & Yvonne , Heb de fotos bekeken en reisverslag gelezen van Marokko , blijkbaar schrikken jullie beide ook niet snel terug als de normale weg omstandigheden er NIET zijn . Ik heb de gemaakte route gespot op een foto . Indien het jullie past zou ik eens graag langs komen voor verder info . Groeten Leon Geplaatst op 08 Februari 2012
ivo

Beste Paul, ik zou je voor 1 april graag nog wijsmaken dat we langskomen op de terugreis, maar gezien het koude weer, regen en wind op de terugweg uit de Pyreneeën hebben we gekozen voor een snelle doortocht door Frankrijk. En zitten we al ergens aan de Loire onder Parijs snel bij een Mac Donalds onze mail te bekijken, dus Crans zit er voor ons niet meer in dit jaar. Afspraak in Maaseik.

Ivo en Yvonne 

Geplaatst op 01 April 2010
Paul

Hey tof volk ,

Ik was jullie effkes vergeten maar onkruid vergaat niet sodus....      Ik ben rond de 12 April in MSK voor een weekje , daarna weer teug in die Schweiz.. Mooie fotootjes die  ik liever niet te lang bekijk anders wordt toch maar een beetje veel  jaloers op jullie  lui wammessen .                                                                                             Ciao und Grüsse                                                                                                       Von Paulchen   een ouder wordende Maaseikenaar die zich al 20 jaar de vraag stelt wat hij hier in dit kaasland uitspookt.

Geplaatst op 30 Maart 2010
mama

Wij hebben genoten van alle verslagen en foto's.

Het was geweldig. Tot ziens Mama.

Geplaatst op 28 Maart 2010
Ivo en Yvonne

Beste Paul en Mariep,

Eindelijk is het bij jullie dan ook zo ver en heeft Mariep ook de stap gezet naar de wijsheid van Sarah. Het is wel niet zo fijn dat onze vriendinnen de kaap van de 50 overschrijden op het moment dat wij  niet in de mogelijkheid verkeren om de voordeur als verrassing mee af te leveren ......!!!!!! De vele mails hebben wij met plezier maar evenwel met verbazing gevolgd.

Momenteel verblijven wij in Cordoba ....... misschien iets voor onze groep, want zoals jullie weten doen wij deze reis met als enige doel de prospectie voor het volgende Dardennnenweekend dat wij mogen organiseren!!!!!!!

I & Y

Geplaatst op 23 Maart 2010
paul en marie-paule

Goodmorninggg Maroko, how arrrrre youuuuuuuuu!! Hier in ons belgenlandje begint de temperatuur stilaan te stijgen naar de betere 17°C vandaag. Voeg daarbij nog enkele verjaardags feestjes en dan weten jullie wat jullie op dit ogenblik missen!!  Met veel interesse lezen we jullie verslagen en merken dan dat dit niet jullie laatste reis zal zijn met sjokske!!! Yvonne en Ivo, verzorg haar goed en geniet nog met volle teugen. Tot volgende maand. Mariep en Paul martens.

Geplaatst op 18 Maart 2010
Johan en Nel

Hallo Yvonne  en   Yvo .Fijn dat jullie even lieten weten  dat ons bericht over was gekomen , we genieten van jullie reisverhalen met de foto`s. Wij zijn benieuwd hoe lang de reis nog zal duren ,en waarheen nog ???  Het is hier in Haastrecht erg rustig,met gasten, af en toe wat wandelaars.  We zouden het leuk vinden om jullie nog eens te ontmoeten. Nog een prettige voortzetting van de reis.

Johan en nel

Geplaatst op 15 Maart 2010
lerau

mooie foto's nu heb ik een goede foto van Yvon.wij drinken vanavond een glaasje op jullie.tot gauwwwww.

Geplaatst op 12 Maart 2010

 

Reizen in de tijd
      
This site is only viewable in landscape mode !
Session Tracking