Reisverhaal «Aan het aftellen...»

My First Trip... | België | 1 Reacties 18 December 2012 - Laatste Aanpassing 18 December 2012

Het is dus gelukt, ondanks mijn minieme technische aanleg!

Na jaren mijn reisverslagen te hebben doorgestuurd per mail is het nu wel tijd om een meer moderne manier van communicatie te gebruiken. Zoals ik al merkte is het goed om tijdig met uitproberen te beginnen zodat er een beetje vlot met het medium kan gewerkt worden.

De regen, kou en donkerte beu zijnde kijk ik al uit naar de volgende trip die naar Thailand gaat. Enkele jaren geleden was ik op doorreis naar Laos, Vietnam en Cambodja in Bangkok en reisde ik door naar het Noorden en deze kennismaking beviel me zo dat ik het land wel wat beter wil leren kennen.Reisroute en planning worden later wel doorgegeven maar het eerste gedeelte van de reis staat al vast. Via Bangkok vlieg ik door naar Krabi waar ik afspraak heb met èèn van mijn zonen en zijn gezin die dan al een vijftal weken onderweg zijn. Ik kijk er naar uit om mijn drie kleindochters terug te zien, met hen te spelen en samen avonturen te beleven op Ko Yum en Ko Lanta. Mama Els en Papa Jelle zullen er zeker ook van genieten om me eens als babysit in te schakelen, wat ik natuurlijk met plezier doe.

Daarna rij ik met de trein terug naar boven om dan nog een tiental dagen op mijn eentje rond te trekken.       Nog een paar weekjes en het is zover! Ondertussen genieten van de verslagen en foto's van de kinderen vanuit India.

 

 

 

 

 

 

 

Plaats een Reactie

Dirk Leuk hoor! Ons een beetje jaloers maken......... :-) Geplaatst op 01 Januari 2013

 

      
This site is only viewable in landscape mode !
Session Tracking