Reisverhaal «the end..»

Down Under | Australië | 1 Reacties 26 Februari 2014 - Laatste Aanpassing 26 Februari 2014

Hier zijn we dan...aan het einde van deze droomreis... Crying

De tijd is effenaf voorbij gevloooooogen. Jammer toch hoe leuke momenten zo snel passeren en minder leuke momenten eindeloos lang lijken te duren!

Mijn 3 maanden weg zitten er op en ook al was ik toch wel wat onzeker bij het boeken van mijn vliegtuigticket vorig jaar..ik ben nu zo blij dat ik dit gedaan heb! De momenten, de ervaringen, de herinneringen,  de ontmoetingen en de nieuwe vriendschappen heb ik nu voor het leven! Ik kan jullie allemaal alleen maar aanraden om hetzelfde te doen EN als je het doet, ga alleen. Je leert zoveel sneller nieuwe mensen kennen omdat je gewoonweg contacten moet leggen! En het voelt geweldig, geloof me!

Dit gezegd zijnde zal ik jullie nog kort vertellen over mijn laatste anderhalve week op Ozzie bodem.De voorlaatste stop was, zoals jullie al wisten, Melbourne. Een gezellige artsy fartsy stad vol cultuur, straatartiesten, prachtige architectuur en kunst achter elk hoekje. Ik ben 5 dagen in Melbourne gebleven en ik heb er vooral de stad verkend. Samen met Lise en Allegra, dan weer met Hector of met Helena op tour doorheen de gezellige straten van Melbourne.. 

EN ook zeeeeer belangrijk, ik heb EINDELIJK pinguins gevonden! Charlot, Hannes en ik hadden heel NZ afgezocht zonder geluk... Gelukkig hadden ze aan de pier op St Kilda wel enkele schattige exemplaren, nl de blue pinguins. Uiteraard heb ik bewijsmateriaal! Lightbulb

Mijn laatste avond in Melbourne was het white night, een lichtfestival over gans de stad. Alle gebouwen waren prachtig verlicht. Er waren tentoonstellingen en ze hadden er zelfs een silent party! Helaas was ik hiervoor net te laat dus ik hoop dat ze dit ook snel bij ons eens organiseren! Het bezoekje aan het white night festival was echter kort want ik moest om 3u30 klaarstaan voor de shuttlebus. Mijn vlucht naar Sydney vertrok nl om 6u 's morgens.

En dus ja, enkele uren later kwam ik als een zombie Dead, wegens dringend tekort aan slaap, aan in de stad waar ik begonnen was. Deze keer waren Lise en Allegra er echter ook dus het waren 3 ongelooflijk toffe dagen om de reis af te sluiten.De hoogtepunten waren de gratis stadswandeling, ons tripje naar Bondi en Coogie beach, onze daguitstap naar Manly en de musical van de Lion King! We hadden geen ticketten gekocht en helaas was alles uitverkocht. Dan maar vastberaden als we waren kartonnen borden gemaakt waarop stond 'wanted, 2 tickets'! 10min voor de show begon hadden Allegra en ik geluk en dus konden we alsnog deze fantastische show zien!

Het was leuk, echt leuk! Melbourne en Sydney hebben mijn hart veroverd! Heart

Goed, ik ga nu slapen. Ik bevind me in een hotelkamer in Taiwan. Het is nu 8u36 en ik kan slapen tot 17u alvorens ik mijn laatste, lange vlucht naar huis neem! Komende maandag vertrek ik nog een weekje naar Zweeds Lapland, op zoek naar het noorderlicht dus ik zie jullie allemaal volgende week terug.

Liefs Kristel

 

 

 

 

Fotoalbums van Australië

Ozzie world (185)

18 Januari 2014 | Down Under | Australië | Laatste Aanpassing 18 Januari 2014

  • stromatolites
  • idd ja..
  • nice tattoos
  • fern pool

 

Plaats een Reactie

vera robberecht Kristel, Heel leuk dat we jou hebben kunnen volgen. Je moet een fantastische reis gehad hebben! ik wens je nog een fijne week en kom goed thuis!!!!!!!! Tot 10 maart????? liefs, Vera Geplaatst op 27 Februari 2014

 

      
This site is only viewable in landscape mode !
Session Tracking