Leen, Wim, Felix & Wolf Profiel

Laatste Aanpassing 29 Juli 2018

Leen, Wim, Felix & Wolf Profiel

Leen, Wim, Felix en Wolf op reis!

Wim werd geboren in 1981 en is afkomstig uit Lommel. Hij studeerde burgerlijk ingenieur in Leuven en werkt bij Newtec in Sint-Niklaas. Zijn hobby is koken en de tuin verzorgen. Het reizen zit de familie in het bloed. Zo maakte Wim een mountainbike-trip doorheen het Atlasgebergte, van Fez naar Marrakech. Verre reizen en ontdekken van andere culturen boeiden Wim ook al langer. Hij reisde al verschillende keren in Europa, waaronder Italië en Frankrijk.

Leen werd in hetzelfde jaar geboren en is afkomstig uit Merchtem. Ze studeerde logopedie en audiologie aan UGent. Zij werkt als logopediste in haar eigen praktijk in Dendermonde. Haar tijd vullen doet ze met lezen, kindergrime, breien/haken/naaien, ladies nights houden met de vriendinnen,... Reizen is een echte passie. Ze bezocht reeds Costa Rica, Vietnam, Cambodja, Marokko en verscheidene Europese landen.

Vooraleer de blog te starten, deden we samen nog enkele andere trips: Opaalkust, Champagnestreek, Istanbul en een doorreis door Cuba.

Felix werd geboren in 2012. Hij is gek op Power Rangers, Beyblades en speelt graag met Lego. Sinds zijn peter naar Peru ging, is hij vol van Machu Picchu en wil hij er zeker naartoe!

Wolf kwam er bij in 2015. Hij houdt zich graag bezig met kleuren en schilderen. Hij is ook verzot op Paw Patrol en zijn knikkerbaan.

Wij vinden het hoog tijd om aan beide jongens onze reiskriebels door te geven!

      
This site is only viewable in landscape mode !
Session Tracking