Reisverhaal «A Taste Of Africa»

A Taste Of Africa | Zuid-Afrika | 2 Reacties 11 Oktober 2011 - Laatste Aanpassing 03 November 2011

Waar waren we nu weer gebleven? Oeps! Laatste verhaal? Laos, in het Noorden met z'n Akha's, opium en obscene varkens. Alweer zo'n acht maanden geleden.

En ondertussen? Ontmoetingen, emoties, uitdagingen, avonturen, soms op het scherp van de snee. In ons hoofd, in ons hart en in (nog) niet gepubliceerde verhalen die bijvoorbeeld als volgt beginnen:

"Heel diep beneden ons breken de golven van de Andaman zee op de oostelijke kusten van het mysterieuze land van bestemming. Zonnestralen kaatsen op de gouden punten van pagodes die uit het landschap rijzen..."

of

"Op het ritme van azuurblauwe golven van de Zuid-Chinese zee varen we langs de westelijke kustlijn van het Muara Tabas schiereiland in Maleisisch Borneo..."

Birma, Cambodja, Maleisie, China en natuurlijk, 'de oneindigheid der dingen', Mongolië.

In augustus en september waren we weer dichtbij. Dicht bij familie en vrienden. Een thuis in Mechelen dankzij de mannen van Interim Vastgoedbeheer . Echt thuis bij de ouders, die (weeral) gul schonken uit die onuitputtelijke bron van liefde en zorg.

Tot de roep weerklinkt en het zwoele ritme van haar warme stem ons naar het continent van onze dromen verleidt.

Dus pakten we onze rugzak, namen afscheid van vrienden en familie en vertrokken bij volle maan, voor
'A Taste Of Africa'

 

 

 

 

 

Plaats een Reactie

Dapke En als ge die allemaal gezien hebt, dan over naar de Small Five: http://funkymunky.co.za/small5.html Wij hebben tot hiertoe alleen nog maar 't muizeke kunnen afchippen :-( Geplaatst op 25 November 2011
Marc Weeral benieuwd naar de mooie foto's die zeker zullen volgen. Al 1/big five is zeker gelukt. Geplaatst op 06 November 2011

 

      
This site is only viewable in landscape mode !
Session Tracking