Reisverhaal «Sweet Peppers & Soya Ragout with Pasta»

Onder mijn wolken | België | 2 Reacties 14 Juni 2013 - Laatste Aanpassing 14 Juni 2013

Een nieuw recept? Toch niet. Ik lees het etiket af van een zakje Trek 'n Eat. Een gevriesdroogde maaltijd voor als je op expeditie gaat. 

De bereidingswijze is eenvoudig: trek het zakje open, vul met kokend water tot aan het lijntje, laat acht minuten wellen en eet smakelijk.

Smakelijk?

Zal ik voorproeven? Het enige voordeel is dat ik vooraf weet hoe flets zo'n maaltijd smaakt. Of hoe ranzig. Het riskeert dat ik de inhoud onaangeroerd in de vuilnisbak kieper. Ik ben tegen verspilling. Dan proef ik beter niet. Als de smaak nog meevalt, is dat een aangename verrassing als ik ergens op de trein tussen Moskou en Irkutsk mijn avondmaal bereid.

Vier dagen op de trein betekent evenveel ontbijten, lunches en diners. We moeten in Moskou een gigantische boodschappentas vullen voor we de trein opstappen. Verhongeren zullen we niet. Er is ook een restauratiewagen. Dat zorgt hopelijk voor een aangename afwisseling tussen droog brood (wat eten ze als ontbijt in Rusland? Blini met kaviaar?) en voorverpakte maaltijden. Dit verteert gegarandeerd beter met een glaasje wodka. Na zdoróvjei!

Op het menu staan ook nog: Garden Vegetables & Risotto, Chana Masala Indian Chickpea & Rice Dish, Pasta Primavera in Vegetable Sauce.

Smakelijk!

 

Print Friendly and PDF

 

 

 

 

Plaats een Reactie

Onder andere wolken Ja, ik hou je op de hoogte!!! Ik verlang eigenlijk al naar de Thaise keuken... nog even geduld!! Geplaatst op 17 Juni 2013
Cathy Ik ben toch wel benieuwd hoe het smaakt. Maar dat horen we toch zeker nog? Geplaatst op 16 Juni 2013

 

      
This site is only viewable in landscape mode !
Session Tracking