Reisverhaal «Instagram posts Indonesië: Pangandaran»

Indonesië en Singapore 2018 | Indonesië | 0 Reacties 10 Juli 2018 - Laatste Aanpassing 14 Augustus 2018

8 juli: Reizen van Bandung naar Pangandaran. Ik begin te begrijpen waarom toeristen binnenlandse vluchten nemen. Wat herinner ik me? Om vijf uur 's ochtends opstaan, uren rijden en kilometerslange files. Ik kan er niet bij. Op zondagochtend was het in Bandung al heel druk. In Pangandaran deden we een uur over drie kilometer. Zondag, drie uur in de namiddag, stilstand. Ik hoop dat de zeelucht de uitlaatgassen overstijgt.

9 juli: Een dag met veel belevenissen, maar weinig foto's. Aan Green Valley liep ik in bikini en op blote voeten door het regenwoud om dan een hele rivier af te zwemmen. Tussen allemaal jonge, slanke meiden en stoere kerels. Nee, ik kroop geen zeven meter langs boomwortels naar boven om dan naar beneden te jumpen. Wel genoot ik van het zwemmen van poel naar poel, rotsblokken vermijdend, gewoon genietend van het heldere water en het weelderige groen. Deze foto is gemaakt na een boottochtje naar de Green Canyon, want van het zwemtochtje heb ik geen foto's.

10 juli: Op de catwalk van Pangandaran Beach . Om de haverklap moest ik poseren voor een selfie. Niet mijn favoriete tijdsbesteding, maar ik beantwoordde elk verzoek even vriendelijk. Nochtans zag ik er niet uit. Een korte jungle wandeling in het National Park had mij niet meteen omgetoverd in een model. Mijn T-shirt bezweet, mijn broek die rond mijn billen plakte... Na de zoveelste foto stegen de sterallures toch naar mijn hoofd. Ik wandelde nonchalant en gezwind verder over het ja, jammer genoeg, heel vervuilde strand van en ging gewillig op de foto staan

 

Print Friendly and PDF

 

 

 

Fotoalbums van locatie «Pangandaran»

Groene weelde in Pangandaran (43)

10 Juli 2018 | Indonesië en Singapore 2018 | Indonesië | Laatste Aanpassing 23 September 2018

  • Typisch kustentertainment

 

Plaats een Reactie

 

      
This site is only viewable in landscape mode !
Session Tracking