Reisverhaal «Instagram posts Singapore»

Indonesië en Singapore 2018 | Singapore | 0 Reacties 14 Augustus 2018 - Laatste Aanpassing 14 Augustus 2018

2 augustus: De dollars vliegen de deur uit. Ik was eerder al in shock over de prijsverschillen van Bali in vergelijking met Java. In Singapore gaat het in overtreffende trap. Niet dat ik het niet wist. Ik wou gewoon heel graag terugkomen. Ik kan niet wachten om mijn sandalen te verslijten op oneindig veel straatstenen. 

3 augustus: Niet veel tijd om te schrijven, want veel babbelen met Isabel. Singapore ontgoochelt niet. Ideale afsluiter van mijn reis.

4 augustus: Little India - in de tempel zijn allerlei ceremonies bezig. Een vrouw komt naar ons toe. Ik vrees dat ze me wil terecht wijzen omdat ik te schaars gekleed ben. Haar gezichtsuitdrukking zegt het tegendeel. Ze geeft ons een vijftal armbandjes. We moeten ze dragen om een lang leven voor onze mannen te verzekeren. Ze geeft ook een zakje zoetigheid. Ik heb alweer een troef bij. Als je mijn man wordt, staat je een lang leven te wachten. Een gelukkig... kan ik niet garanderen. Misschien in een volgend leven.

5 augustus: Op de valreep vandaag een foto gemaakt. Een hele dag heb je, de vlucht pas om middernacht, maar echt veel doe je niet meer eens uitgecheckt. Intussen ingecheckt op de luchthaven. Binnen vier uur hopelijk de lucht in. Dertien uur naar Frankfurt. Morgen maandag rond half tien op Belgische bodem. Tot dan!

 

Print Friendly and PDF

 

 

 

 

Plaats een Reactie

 

      
This site is only viewable in landscape mode !
Session Tracking