Joke, Mohamed, Jenna, Ilyan & Kamil Profiel

Laatste Aanpassing 13 Juli 2016

Joke, Mohamed, Jenna, Ilyan & Kamil Profiel

wij zijn "Jo en Mo" en Jenna, Ilyan en Kamil zijn onze kids! Kamil is geboren na onze grote Aziereis, en we hopen dat we hem ook de ervaring en de passie van het reizen kunnen meegeven!

Jo (Joke)(ik dus) is huisartse van opleiding, en ik werk momenteel deeltijds als CLB-arts in Antwerpen. daarnaast doe ik ook nog vervangingen als huisarts.

Mo (Mohamed) werkt bij het LBC, ook in Brussel, in de non-profit. op de bres voor de werknemers, aan de onderhandelingstafel met de werkgevers, hij doet zijn werk met de volste overtuiging!

Jen (Jenna) is de ondertussen 8-jarige dochter,  begint licht te puberen, wou heel lang niet meer op "reis", toch niet die lange reis, maar begint daar nu wel van terug te komen :-) het besef van wat dit eigenlijk inhield begint langzaamaan toch door te sijpelen, en de goesting komt stilletjesaan weer terug!

Illy (Ilyan) de middelste, 6 jaar, en je kan er niet naast kijken! altijd een antwoord en vooral veel vragen klaar!een ongeleid projectiel, met zijn hoofd in de wolken, wandelt door het leven alsof hij alles aankan!

Kamil, de junior, 2 geworden, is momenteel onze grote knuffelbeer! een spraakwatervalletje, en een genot om in huis te hebben!

wij hebben altijd al gedroomd van een wereldreis... maar dan krijg je een nieuwe job en stel je uit... dan komen de kids en stel je uit... soms dan slaat de twijfel weer toe... ups en downs, maar diep in ons hart willen we er echt voor gaan! en dan denk je... néé we willen helemaal niet meer wachten tot we oud en versleten zijn, we gaan ervoor! 

die wereldreis is dus een Aziereis geworden van 6 maanden, en die ligt ondertussen al 3 jaar achter ons.

we hebben nog honderden plannen, en dromen voluit! hopelijk kunnen we nog grote stukken van de wereld zien, mét onze kinderen!


Joke, Mohamed, Jenna, Ilyan & Kamil op sociale netwerken :

      
This site is only viewable in landscape mode !
Session Tracking