Gastenboek

 

Plaats een Reactie

Vanessa Hé Marijke, het zit er al op zeg! Ben blij dat je er zo veel mooie ervaringen aan overgehouden hebt... Ben je het ondertussen hier al weer wat gewoon? See you soon! XX Geplaatst op 03 Oktober 2006
patricia Hoi marijke,

UIt de mailtjes merk ik dat je je daar goed hebt in het verre Togo. Hier in de DAuw zijn we er ook al terug goed ingevlogen na een welverdiende vakantie.
Vorige week was het interne studiedag en kwam Stijn VanHeule spreken over psychose : bijzonder interessant!!! Het sloeg echt aan bij iedereen; dus voor herhaling vatbaar.
vele groetjes,
Patricia
Geplaatst op 25 September 2006
Judith Hey rikje!
Ik had me aangemeld voor update van jouw website, maar het bleef zo lang stil dat ik zelf maar even ben komen kijken! En inderdaad, ik zie dat je al wat hebt geschreven! Dus heb meteen je verslagen even gelezen! Wat super leuk zeg, het zal wel een heel andere cultuur zijn dan india!
Geniet er van en ik kijk uit naar je volgende verhaal!
liefs van Judith Geplaatst op 08 September 2006
Marie-Anne (van den Peter)

Hey, tof jong zo'n website met je eigen verhaal erop. Amusser je ginder, geniet van het klimaat, de cultuur, het eten...las af en toe eens een rustpauze in; en laat vooral veel van jou horen!
We kijken er naar uit!

Greetzzzzzz
Marie-Anne

Geplaatst op 23 Augustus 2006
Judith Hey rikje!
Ik sprak net Ben even kort op msn, die vertelde dat hij jou vandaag op het vliegtuig heeft gezet... Ik ben echt jaloers dat je nu, na zo'n heerlijke vakantie in India, alweer op pad mag! Ik mag eigenlijk ook nog niet klagen, want ik ben nu zelf nog in Goa. Het zijn mijn laatste dagen, maandag vlieg ik terug. Nou meis, geniet er van en ik ga je goed volgen!!!
x Judith Geplaatst op 19 Augustus 2006
Bennie He schatje,

Dit wordt een zalige tijd voor je. Ik ben eigenlijk heel jaloers:-) haha. Ik zal je goed volgen.
Ik zal je missen!!   Geplaatst op 18 Augustus 2006
Fieke Losbol Rikje,

bij deze een magnifiek en onvergetelijke tijd in Togo bij de Togonianen, Togo'ers, Togo's, ... gewenst!
Kgaan zeker regelmatig keer uw online reisdagboek checken,

keep it cool!
Dikke kus XGeplaatst op 17 Augustus 2006

 

      
This site is only viewable in landscape mode !
Session Tracking