Reisverhaal «in de bus»

Thailand | Thailand | 0 Reacties 03 Oktober 2006 - Laatste Aanpassing 25 Februari 2011

We twijfelen toch erg die ochtend.. nog wat verder snoozen... of toch maar opstaan en de bus nemen..

Het is beslist, we staan op en laten ons afzetten aan de bushalte. Overal zien we grote, mooie bussen. Wat best spijtig is want we willen niet té toeristisch reizen..
Dan komt de bus richting Pai aangereden. En die is toch een beetje localer. Nogal klein er rammelend. Leuk. Onze en andere baggage wordt erin gepropt en alle postzakken voor Pai en omgeving. We kunnen niet meer naast elkaar zitten. Maar binnen de 10 minuten krijgen we toch uitgelegd dat het toffer is om samen te zitten en doen we een stoelenwissel. Als blijkt dat we dan onder de blazer zitten verhuizen we nog eens..
Na een paar uren in de net niet te kleine zitjes te hebben gezeten mogen we er even uit. Aan een kraampje kopen we fruit in zakjes en een uit de kluiten gewassen pompelmoes. Dan rijden we verder. Dit deel van Thailand wordt echt nog mooier en groener.
Als we plots worden tegengehouden door legermannen laten alle Thai hun paspoort zien. Wij blijven gewoon zitten.. Twee personen moeten de bus verlaten en dan rijden we terug verder.. Dit is onze eerste ervaring die misschien iets met de staatsgreep te maken heeft..
In de namiddag komen we aan in Pai en nemen onze intrek in de Sun Hut. Een mooi, verzorgde hut in een prachtige omgeving..

 

 

 

 

 

Plaats een Reactie

 

      
This site is only viewable in landscape mode !
Session Tracking