Reisverhaal «Kanchanaburi»

Thailand | Thailand | 0 Reacties 09 Oktober 2006 - Laatste Aanpassing 27 Februari 2011

Tijdens de rit op de nachtbus proberen we de slechte tv-shows en muziekoptredens te negeren om toch maar een iets of wat comfortabele lighouding te vinden. Dit lukt tot ineens de lichten aangaan en er politiecontrole binnenstormt. Na dit oponthoud kunnen we dan toch een heel eind rijden.

In het midden van de nacht stoppen we aan een wegrestaurant. De spleetoogjes gaan allemaal open en een heus rijstfeest heeft plaats. Wij eten lekker mee en zijn ook hier weer de enigste toeristen...

Om 04.30u komen we aan in Bangkok om daar meteen een minibus te nemen naar Kanchanaburi. Heerlijk om eindelijk echt in slaap te vallen..

Als we aankomen hebben we geen geld meer want er was voor vertrek niet meer genoeg tijd om nog te wisselen. We vinden wel een bank, maar die is nog niet open.Dus wachten we... Een half uur later komt er iemand zeggen dat er geen electriciteit is in de bank en zij niet zullen open gaan. Een engelsprekende dame neemt ons mee naar een tweede bank, en een derde, en een vierde..  Waar het dankzij haar uiteindelijk toch lukt om aan geld te geraken.

Uiteindelijk geraken we toch nog aan de Saiyok watervallen waar we even onze voetjes insteken.

Dan moeten we nog wel een slaapplaats zoeken...

Er is er toch eentje in de buurt.. goedkoop..., alleen lijkt het meer op een garage..  In de badkamer komen we niet in en slapen doen we in onze slaapzak... Voor het eerst ben ik blij dat ik die al dagen meesleur...

Gelukkig kunnen we er wel lekker eten in de buurt ...

 

 

 

 

 

 

Plaats een Reactie

 

      
This site is only viewable in landscape mode !
Session Tracking