Reisverhaal «Pai»

Thailand | Thailand | 0 Reacties 05 Oktober 2006 - Laatste Aanpassing 27 Februari 2011

We springen opnieuw op onze brommertjes en besluiten om eerst toch maar een helm te gaan aanschaffen. Dit is niet verplicht, maar aangezien de machientjes makkelijk 100km/u halen lijkt ons dat toch een slim idee.
Na toast en thee,en het droppen van onze was, vertrekken we richting Mae Hong Son... Werkelijk een prachtige omgeving... Genieten!

Na een uurtje rondtoeren houden we even halt om wat fruit te eten. Aan de bushalte staat een dame van de Lisa stam. Ze laat merken dat ze een lift wel ziet zitten en even later zit ze bij Nathalie achterop. Haar klein kindje zit ook nog op haar rug en zo lijken we helemaal opgenomen in de thaise brommercultuur.
Na een lange tijd maakt ze duidelijk dat ze er af wil.. aangezien we geen huisje zien slaan we maar even de straat in. Wegens té veel modder, en té weinig weg, laten we onze brommertjes maar achter als ze ons uitnodigt naar haar huis. Dit is het echte leven waar geen toeristen komen. Armoede en veel nieuwsgierige gezichtjes in het dorpje ver van de weg af. In haar minihuisje maken we kennis met haar hele hoop kinderen en hebben we nog wat nonverbale communicatie.. Dan rijden we terug door en  nemen een lunch in het eerste stadje dat we tegenkomen. Vandaag nog geen toerist gezien....

In de namiddag rijden we rustig nog wat rond om van het landschap te kunnen genieten, maar op de terugweg gaan we full speed en zo kunnen we voor het donker wordt onze was nog ophalen.. 

We eten nog een pizza en lopen wat rond op het Pai-festival dat momenteel net bezig is...
 

 

 

 

 

 

Plaats een Reactie

 

      
This site is only viewable in landscape mode !
Session Tracking