Reisverhaal «Pitsanaluk»

Thailand | Thailand | 0 Reacties 06 Oktober 2006 - Laatste Aanpassing 27 Februari 2011

We zouden graag nog enkele dagen blijven, maar vandaag nemen we afscheid van Pai.
Omdat onze rijkunsten al best goed zijn, of wij een beetje lui, proberen we om te rijden met al onze baggage op onze rug.  Dat lukt prima en zo hebben we nog tijd om een ochtendritje te maken en de brommers snel af te zetten alvorens op de bus naar Pitsanaluk te springen.

Als de bus ons afzet in een beetje een verlaten buurt is het al donker. We negeren de taxi's en gaan te voet op zoek naar een slaapplaats. Omdat de LP-gids ons niet echt veel verder helpt vragen we hulp aan enkele omstaanders. De meisjes begrijpen echter onze vraag niet en beginnen te giechelen....Na enige tijd valt het ons pas op dat we de vraag gesteld hadden aan een groepje ladyboys. Waar er hier heel veel van zijn... 

Dankzij hulp van een Engelssprekende bibliotheekbediende bekomen we toch een kamer. Als we iets gaan eten blijkt dat we enkel kraantjeswater kunnen krijgen. Aangezien er dit niet smakelijk meer uitziet stellen ze ons voor om zelf even een cola te gaan kopen in een winkeltje iets verder op..  Dat doen we dan ook maar even..

Na het eten vragen we in ons hotel nog even de weg naar het station om de bus/trein uren te weten. Dit wordt ons echter afgeraden om nog laat op de avond te doen. Too dangelous.. 
Er is wel een velige, alternatieve route.... Maar krijgen dan een goed idee.. We spreken enkele werknemers van het hotel aan en regelen een lift achterop enkele brommers om even tot aan het station te rijden.
Even later zitten we al achterop in deze rare stad en zie ik rondom mij bijna alleen maar genderverwarrende mensen.. We krioelen mee door het verkeer.. Gelukkig dat we hier niet zelf moeten rijden.

Als we de uren gevraagd hebben en we terug buiten staan blijkt mijn chauffeur weg te zijn... Maar geen probleem voor ons, we kruipen dan maar met ons twee achter op bij de overgebleven jongen en beleven nog een fijn ritje terug naar het hotel...

 

 

 

 

 

 

 

 

Plaats een Reactie

 

      
This site is only viewable in landscape mode !
Session Tracking