Reisverhaal «snorkelen»

Thailand | Thailand | 0 Reacties 17 Oktober 2006 - Laatste Aanpassing 27 Februari 2011

 Voor vandaag hebben we een dagje snorkelen geboekt. Iets voor 07.00u zitten we al op de bus richting pier waar we een licht ontbijtje aangeboden krijgen.
In een goed gevulde catamaran vertrekken we daarna richting Ko Tao.

In de voormiddag kunnen we een aantal uurtjes snorkelen in een heel mooi gebied. Het water is glashelder en de koralen en vissen zijn duidelijk zichtbaar.. Dankzij het reddingsvest kunnen we zo uren liggen turen naar dit prachtig natuurschoon zonder er moe van te worden..

's Middags krijgen we een vrij uitgebreide lunch en komen we toevallig nog een koppel tegen van op de trekking..altijd leuk..

In de namiddag wordt er terug gesnorkeld op een ander eiland en mogen we de vissen daar zelfs een beetje brood voederen. Zo komen ze heel de tijd rond ons zwemmen. Sommige vissen komen zelfs uit de hand eten. Als er echter een zwerm zwaardvissen komt aanzwemmen vind ik dat minder prettig en laat het brood voor wat het is en begin zelf te zwemmen..

Na de fijne dag maken we 's avonds nog wat fotootjes en eten we voor de laatste keer in ons favoriete restaurantje.. Moe en met verbrande billen vallen we daarna in slaap..
 

 

 

 

 

 

Plaats een Reactie

 

      
This site is only viewable in landscape mode !
Session Tracking