Reisverhaal «Trekking dag 3»

Senegal | Thailand | 0 Reacties 01 Oktober 2006 - Laatste Aanpassing 23 Februari 2011

De voorbije nacht was koud en vochtig, en de slaapzakken en dekens net iets te plakkerig om lekker in te kruipen. Dus we zijn niet echt goed uitgerust als onze gids al staat te klappen dat we moeten vertrekken. Douchen doen we nog snel in de waterval en dan trekken we terug naar de rivier. De schoenen hebben het vandaag helemaal begeven en Nathalie doet de hele trek op haar blote voeten. We zitten hier wel in de jungle! Na een paar uur wandelen volgt er nog een tocht op een bamboevlot naar de plaats waar we vertrokken zijn. En uiteraard vliegen er wel een paar in het water tijdens onze afvaart.
Nog een fotootje kopen en terug naar het guesthouse waar we ons toch maar deftig douchen.

Die avond hebben we opnieuw afgesproken met de duitsers en australier aan de 7-11 shop op de nightmarket. We pikken justin van Australie op en arriveren echter een kwartiertje te laat op de plaats van afspraak. Geen duitsers meer te zien.. Na een kwartier wachten valt onze baht. We staan op de 7-11 van de daymarket. Vlug de tuk-tuk in naar de andere markt, maar daar staat ook niemand meer. Maar intussen zijn we dan ook al een half uur te laat.
Als we het wachten bijna hebben opgegeven duiken ze echter toch op. Ook zij hadden eerst op de andere markt gestaan. Maar uiteindelijk kunnen we toch samen gaan eten.
Na het eten stoppen we bij een massagesalon. We leggen ons alle vijf op een rij neer met elk een eigen masseuse. Er wordt door deze meisjes enorm hard gelachen met de grote voeten van Justin en het is nog een heel plezierig uurtje..
Nadien gaan we nog een biertje drinken (light bier voor mij) en zeker niet op het tempo van onze nieuwe duitse vrienden.. en laat op de avond springen we nog even ons free internet café binnen...

 

 

 

 

 

Plaats een Reactie

 

      
This site is only viewable in landscape mode !
Session Tracking