Reisverhaal «Los Angeles dag 2»

Verenigde Staten | Verenigde Staten | 0 Reacties 22 April 2009 - Laatste Aanpassing 14 Maart 2011

Na één donut en een kopje koffie als ontbijt zijn we terug op weg. We gaan op zoek naar internetcomputers. Omdat we daar eens rustig onze tijd voor willen nemen worden we lid van de plaatselijke bibliotheek. Het is wel wat aanschuiven om een computer te bemachtigen, maar daarna nemen we enkele uurtjes de tijd om terug up-to-date te geraken..
 

Daarna rijden we tot aan de poort die leidt naar de wijk Beverly Hills. Vele aanbieders langs de straten proberen ons een startour te verkopen. Maar we zijn niet geinteresseerd om naar een deur of stuk hek van bekende filmsterren te kijken en gaan verder richting strand.

Eerst slenteren we over Santa Monica Beach, de rijke kant met allemaal sportieve, perfect afgetrainde lichamen.. En uiteraard een pretpark op de pier. Dit is trouwens het beginpunt van de legendarische Route 66' Op de pier zijn dan ook diverse souvenirswinkels om dit duidelijk te maken.
Een aangename verrassing is Venice Beach. De alternatieve kant van het strand, met sportvelden waar vooral basketbal wordt gespeeld, kunstenaars en artiesten, restaurantjes....  Heerlijk om de namiddag door te brengen.
 

De rest van de dag brengen we door in de Santa Monica Boulevard, home to the most popular gay & lesbian scene in LA. en ook de avond staat hiervan in het teken als we er een club bezoeken. 

 

 

 

 

 

 

Plaats een Reactie

 

      
This site is only viewable in landscape mode !
Session Tracking