Links

www.dalaa-thailand.com/wordpress/

PROJECT 1: creative education, agricultur & community living in Baan Don Sai school ( Thailand), via deze organisatie

www.projectkajsiablaos.org

PROJECT 2: ondersteuning van Daauw Home, restaurant en guesthouse gerund door Hmong mensen, om hen te empoweren (Laos)

www.creativesolutionszanzibar.co.tz

PROJECT 3: creatief aan de slag met afval en gratis opleidingen voor de lokale bevolking (Zanzibar)

www.kazembeorphanage.com

PROJECT 4: een maand lang bieden we creatieve, educatieve en praktische ondersteuning aan de kinderen in dit weeshuis (Zambia)

www.lavispera.org

PROJECT 5: aan de slag met onze groene en creatieve vingers in de tuin op het landgoed van Pieter en Marga (Bolivië)

www.ananau.org

PROJECT 6: educatieve ondersteuning van kinderen die leven in extreme armoede en/of met een moeilijke thuissituatie (Peru)

wegwijzer.be

Wie zelf de wereld wil verkennen, maar zich toch graag laat inspireren door verhalen van medereizigers is hier aan het juiste adres. Naast een reisbibliotheek en een website is zeker de jaarlijkse Reismarkt in Brugge een bezoek waard. Door hun infoavond 'Lang op reis' werd onze droom een plan.

gostrange.be

Jongeren met buitenlandplannen vinden hier veel nuttige info. Bezoek ook de beurs in Gent.

itg.be

Om onze gezondheid op reis te verzekeren lieten we ons vaccineren. Gelukkig kon dit ook in de Travel Clinic in AZ St-Jan in Brugge. De brochure 'Gezond op reis' gaf ons alle achtergrondinformatie die we nodig hadden. Ook actuele informatie per land te vinden.

diplomatie.belgium.be/nl/

Voor sommige landen moet je vooraf een visum aanvragen. In bepaalde streken kan het onrustig tot gevaarlijk zijn voor Belgen. Deze nuttige informatie staat allemaal gebundeld op de website van het ministerie van Buitenlandse zaken. Ook de contactgegevens van de Belgische consulaten en ambassades in het buitenland vind je hier.

seat61.com

"Je volgende vlucht kan een trein zijn." Met dat idee helpt Mark wereldwijd reizigers op weg met de trein of een ander alternatief vervoersmiddel.

www.tangatanga.com/liesenericopreis

Sportief koppel uit Leuven die de tijd neemt om samen (een deel van) de wereld te verkennen. Enorm gezellig om samen hen een Belgische avond te houden, ergens onderweg.

www.tangatanga.com/herlindemarc

Deze reizigers uit Brugge beslisten enkele jaren geleden om hun droom waar te maken en bereisden ondertussen al meer dan 50 landen. Een bron van inspiratie voor elke lang-op-reiziger.

www.tangatanga.com/schoorens

West-Vlaams gezin die één schooljaar lang samen rond de wereld reist. Inspirerende, boeiende en soms hilarische verhalen!

www.tangatanga.com/ellenenbjorn

Dat reizen besmettelijk is, heeft dit koppel aan de lijve ondervonden. Voor de tweede keer zijn we lang op reis en zijn ondertussen ook trouwe fans van onze trip.

si-senor.travellerspoint.com

Zwitsers koppel Michèle en Sebastián verkennen alle uithoeken en bergen van het Zuid-Amerikaanse continent, met hun busje.

      
This site is only viewable in landscape mode !
Session Tracking