T & T Profiel

Laatste Aanpassing 08 Mei 2024

T & T Profiel

Hallo, welkom op ons reisdagboek!


*Wij zijn Tania en Tony en vertrekken op 22 augustus 2007 voor 14 maanden op reis. Voor ons is het na 20 jaar werken de bedoeling een sabbatjaar te nemen.Een jaar om te genieten, geen stress, veel mooie natuur en cultuur te ontdekken, leuke mensen te ontmoeten.....
We zullen jullie hier op de hoogte houden van onze avonturen.
Veel plezier!

*In 2015 vertrekken we voor zo'n 6 maanden op reis. We zullen voornamelijk in Australië rondreizen en afsluiten doen we in Azië. Van deze reis hebben we geen verhalen maar wel foto's en filmpjes gepost op de website. Voor de Aussie filmpjes, "T en T on Tour Australië 2015", The Untold Story. 

*We zijn ondertussen 11 jaar verder na onze eerste grote reis en toe aan onze derde lange reis....jaja eens de microbe je te pakken heeft....😊 Op 2 oktober 2018 zijn we opnieuw voor 10 maanden vertrokken, ditmaal gaan we 3 maanden naar onze grote liefde Australië en daarna naar onze tweede grote liefde Azië 😊. Jullie kunnen onze avonturen opnieuw uitgebreid volgen op deze blog. Met verhalen, foto's en bijhorende filmpjes. Have fun ! 

*We schrijven september 2023...het wordt stilletjes aan tijd om weer een lange reis te maken. Toch? We plannen 12 maanden in om Australië en zuid oost Azië te (her)ontdekken. Met verhalen en bijhorende foto's! En deze keer hopen we onze trouwe lezers te kunnen boeien met dronebeelden die verwerkt zullen worden in een bijhorend filmpje. Veel (kijk)plezier🚀🪂.

      
This site is only viewable in landscape mode !
Session Tracking