Gastenboek

 

Plaats een Reactie

anneke

Hej brure, alweer terug naar ginsterachter? Volgende keer dat ge naar huis komt nekeer bellen he, dan kunnen we iets afspreken.

May the force be with you!

Geplaatst op 19 Januari 2009
anneke

Als ik denk aan "medisch onderzoek" zie ik ons daar nog allemaal zitten in ons onderbroekske...

Geplaatst op 17 December 2008
anneke

Ik heb net je foto's bekeken : Venetië in Qatar, da's gewoon nie meer normaal!  Gewoon decadent hoeveel water ze daar hebben!  Had gij nie gezegd dat ze daar vooral in zand deden???

Geplaatst op 15 December 2008
jonathan h.

haha, watnverhaal :)

veel succes nog ginder!!

grtz

 

 

Geplaatst op 12 December 2008
Anne

Hey William,

 

Hopelijk ben je met Kerst thuis om dit samen met de familie te vieren.

Allez ze hebben in Qatar al kennis gemaakt met 'wegpiraat' William. Spijtig van de boete maar ja niks aan te doen.

 

Nog vele groetjes van ons allemaal en tot binnenkort

 

Anne Johan Caroline Ariane en Marion

Geplaatst op 02 December 2008
Linda Willems

Amai William,

Ge hebt daar al teen en tander meegemaakt. Spijtig voor u, maar voor ons wel heel leuk de manier waarop het verhaal gescheven is.

Groetjes en rijd voorzichtig!!

Linda

Geplaatst op 25 November 2008
Danny De Raymaeker

Hoi William,

Ik zie dat ge het daar als illegal alien al goed gewoon aan het worden zijt. Tegen dat ge terug zijt, kunt ge even goed sjacheren als die mannen van ginder. Als de banken daar ook bezig zijn met het vastgoed te financieren dan riskeert dat binnenkort ook nog eens plezant te worden. Ook in Dubai staat 70% van de appartementen leeg. In Londen hangen tegenwoordig in de buskotjes affiches om mensen aan te moedigen appartementen voor verhuur te kopen ginderachter en ze spiegelen voor dat je er rendementen kan halen van meer dan 75%. Als je zoiets ziet hangen, dan weet je dat de crash niet veraf meer kan zijn. Hou je goed en geniet van de vochtige warmte, want hier is het ondertussen serieus beginnen sneeuwen ! Tot binnenschrijvens.

Danny

 

Geplaatst op 23 November 2008
Anneke

Hej, 't is daar precies plezant!  Dat zou nog iets voor mij zijn : in Belgie ben ik tamelijk braaf, maar in verre buitenlanden word ik altijd ingehaald door de lange arm van de wet.  Daarmee dat ik zo rap rij.  En als bleekscheet én vrouw durf ik niet vragen hoeveel die grap me in Qatar zou kosten......

Bees van Anneke

Geplaatst op 21 November 2008
Marjan en Piet

Dag William!

Heel toffe blog, een onvermoed talent als auteur verdorie. Straks win je nog de Lbris-prijs. Zo te lezen, is het daar wel een "ervaringrijk" verblijf. We zijn content dat het goed met je gaat, en als je terug bent, hopen we je nog eens te zien, want da's nu toch wel té lang geleden. Ondertussen lezen we met veel plezier over je lotgevallen. Hou je haaks!

Vele groetjes van Marjan, Piet en Sophie

Geplaatst op 19 November 2008
Catuja

hoi hoi,

net mailtje aan het sturen naar je, je zal het straks wel ontvangen:-) Leuke blog trouwens! Fijn te lezen dat je het goed stelt.

vele groetjes,

Catje en C°

Geplaatst op 02 November 2008

 

Reizen in de tijd
      
This site is only viewable in landscape mode !
Session Tracking